The girl in the green dress

(English below)


Olen tällä hetkellä todella innoissani vihreästä väristä. Kenties sen takia, että sitä on vaatekaapissani melko vähän. Jostain syystä törmään harvoin vihreisiin vaatteisiin, joiden ajattelen sopivan minulle, ja joiden tyylistä pidän.

Siksi minun oli suorastaan pakko napata tämä pieni vihreä mekko Forever21:n Black Friday -alennusmyynnistä.Bodycon-mallinen mekko (2X) on paksua, liukasta kangasta ja tuntuu hintaansa (11 €) nähden erittäin laadukkaalta. Pidän todella paljon tuosta kaula-aukosta ja siitä, miltä mekko näyttää takaa. Vähän lyhythän se on, mutta ei niin paha, kuin pelkäsin. (Pahoittelen sovituskuvissa näkyviä stay-up sukkia; ihmisten ilmoille lähtiessäni laitan kyllä sukkahousut.)

Kuten tällaisissa mekoissa yleensäkin, kaikki kantajan kurvit (sekä hyvät että huonot) erottuvat. Minua muhkurat eivät edelleenkään häiritse, mutta laittaisin ehkä juhliin tämän kanssa kuitenkin vähän mahaa litistävät, muotoilevat alkkarit.

Tykkäättekö vihreistä vaatteista?


In English: I've been really into green lately; perhaps because I don't have a lot of green in my wardrobe. So when I saw this dress (2X) on sale at Forever21, and they also happened to have free delivery since it was Black Friday, I had to buy it.

I really love the color, the neckline and the way it looks from the back. The dress is made of thick, slightly shiny fabric, and considering how inexpensive it was (11 €), it feels pretty luxurious. 

As it is a bodycon dress, it does show all my lumps and bumps. I don't really mind, but I might wear shapewear with this if I wanted a smoother silhouette. 

It's also pretty short, but not as bad as I feared it might be - at least it covers my butt. (Excuse the fact that you can see the tops of my stay-ups in these photos; when I wear this out, I will be wearing tights with it!)

Do you like to wear green clothes?

Comments

 1. Vihreä on kaunis väri! Kun olen katsonut sinun kuviasi, on mieleeni tullut yksi asia, jonka nyt tässä uskallan ehdottaa. Sinun meikkisi on muuten täydellinen, mutta jos laittaisit vielä ripsiväriä kauniita ruskeita silmiäsi kehystämään, olisi lookisi ihan nappiin! Mukavaa joulunaikaa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Kiitos kommentista. :) Käytän kyllä ripsiväriä, paitsi nyt kun on ripsenpidennykset. Minulla on kuitenkin aika lyhyet ripset, joten ne eivät ripsarista huolimatta aina kuvissa erotu (varsinkaan nyt talvella, kun valoa on vähän ja kuvat sen vuoksi epäselviä). :)

   Delete
 2. Pidän siitä kun muilla ihmisillä on vihreää, mutta jotenkin en sitä perinteistä vihreää näe itseni päällä. Veikkaan että se riitelisi ihonvärin ja tukanvärin ja varmaan kaiken muunkin kanssa, eikä se ole koskaan kuulunut suosikkiväreihini. Silti pidän kyllä smaragdinvihreästä ja mintunvihreää rakastan, mutta se taas ei ole enää varsinaisesti ihan puhdas vihreä :D Sinua tuo vihreä pukee tosi hyvin, sointuu kauniisti hiusten ja silmienväriin ja jopa kasvonpiirteisiin, jos sitä nyt voi näin verrata, mutta jotenkin miellän vihreän sopivan tiettyihin kasvonpiirteisiin myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Minäkin aina ihailen vihreää muilla, mutta harvoin ostan itse. Pitäisi ostaa useammin. Mintunvihreää rakastan itsekin, mutta minäkään en oikein laske sitä "kunnon" vihreäksi :D

   Delete
  2. Voi Emerald vihreä on niin ihana. Minttu ei sovi minulle lainkaan, liian vaalea .. Olen varma on vihreäsävytteinen jotka sopivat vaikka se khaki tai kalkkia. Se on niin iloinen väri - (toivottavasti tämä on järkevää, olen Google kääntää)

   Delete
  3. Most of it actually does make sense, Yvonne! :) Surprising considering it's Google Translate. :D

   Delete
 3. Actually I adore green, it is a colour that really suits me but I don't have much green in my wardrobe. Go figure. Hope you are having an amazing honeymoon!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, we had a really good time. :) I'm the same, I love green but for some reason I never buy it!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts