Something completely different

(English below)

"Minä en kyllä oikein innostu noista 70-luvun trendeistä. Ei sovi minulle."

Tässä sitä taas huomataan, että never say never. Yllä mainitut sanat (enemmän tai vähemmän tuossa muodossa) lausuin ystävälleni pari kuukautta sitten. Mutta jossain tilapäisessä mielenhäiriössä päädyin silti ostamaan ruosteenvärisen, 70-luvun henkisen mekon ASOS Outletista.
Mekko / dress - Alice & You (ASOS), EUR 48 / UK 20
Leggings - Junarose, EUR 44/46 / UK 16

Nyt ollaan hyvin kaukana sieltä meikäläisen mukavuusalueelta. Naiselliset, vartalonmyötäiset mekot, kynähameet ja peplum-topit ovat minun juttuni. Eivät tällaiset epämääräiset säkit. Mutta jokin siinä silti viehätti ja viehättää edelleen. Ehkä se, että etumuksen nyörityksestä ja trumpettihihoista (onko se oikea sana?) tulee vähän sellainen "linnanneito" viba?

Joko tapauksessa mitään vastaava ei vaatekaapistani löydy, ja uudet ja erilaiset jutut ovat aina plussaa. Ja onhan tämä äärettömän mukava (joskin hieman liian iso)! Alice & You -merkin vaatteissa on näköjään jokin mukavuustaika; hehkutin nimittäin myös tässä postauksessa saman merkin erittäin mukavaa bardot-tyylistä mekkoa.

Mitä mieltä olette tästä boheemista, 70-luvun henkisestä trendistä? Oletteko kenties joutuneet syömään sananne sen suhteen, kuten minun kävi? ;)

P.s. Pahoittelen huonoja kuvia. Päivänvaloa EI OLE.

In English: A few weeks ago I told my friend that "the whole 70s trend isn't really my thing at all". Well, never say never. For some reason I was drawn to this Alice & You dress on ASOS. It's a swing dress, it's a rust color and it makes me feel kind of like some maiden of the olden times, what with the lacing on the front and the trumpet sleeves (is that the right term for these sleeves?)

The dress is very comfortable, just like the bardot style Alice & You dress I posted about before - maybe comfort is their "thing"? I could have probably sized down on this. However, it's fine since it's meant to be a loose fit anyway.

This dress is certainly not my usual style - I'm more of a bodycon dresses, peplums and pencil skirts kind of girl - but at least it's something fun and different.

How do you feel about the 70s boho trend? 

(Sorry for the poor photo quality... there is NO DAYLIGHT.)

Comments

 1. Tuo on kyllä oilein nätti mekko :) Itse olisin mukavuusalueellani juuri tuollaisessa. Vartalonmyötäiset vaatteet taas on miulle sitä mukavuusalueen ulkopuolta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mulla on aina sellainen pelko, että löysässä vaatteessa näyttää isommalta tai tulee raskausmahaefekti. :D Mutta eihän se niin ole, ja vaikka olisikin, muiden mielipiteistä ei pitäisi välittää. Mielestäni kuka tahansa saa pukeutua ihan miten haluaa, kokoon ja ikään katsomatta! Ja välillä on hyvä poistua sieltä mukavuusalueeltakin, vaikka siellä niin kovin mukavaa onkin. ;)

   Delete
 2. Siis kiva mekko, joka sopii sulle hyvin. Itselläkin on yksi tämän tapainen mekko. Mukavaa päivää!

  ReplyDelete
 3. Ymmärrän tuon mukavuusaluejutun. Itse jos mekon laitan se pitää olla vartaloa myötäilevä. Itse en olisi ko. mekkoa edes harkinnut päälleni, mutta täytyy sanoa, että sun päällä se näyttää oikein mukavalta ja ei liian 70- lukulaiselta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! En kyllä normaalisti itsekään olisi tätä harkinnut, mikä lie mielenhäiriö tosiaan ollut...vaiko halpa hinta houkutellut. :D Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! ;)

   Delete
 4. II that is pretty. I never thought I would embrace the 1970s/1960s trend but here I am with lots of pretty 70's colours. go figure. As you said, never say never

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Yvonne! Indeed, never say never... I remember that about eight years ago I swore I would never buy skinny jeans, and now I've been wearing them for years, haha! ;)

   Delete
  2. Oh! ! Skinny jeans. Yes! ! For me.. dresses...i never wore dresses now i always wear them

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts