Boohoo Plus Taylor Double Strap Skater Dress

(English below)

Loputon Boohoo-hehkutukseni sen kun jatkuu. Vaikka olen bodycon-mekkojen ystävä, välillä haluan olla tyttömäinen liehuhelma. Olen aiemmin kirjoittanutkin Boohoon skater-tyylisistä mekoista, mutta yksi niistä oli vielä esittelemättä.
Mekko / dress - Boohoo (EUR 48 / UK 20)
Leggings - Lindex (XL)
Kengät / shoes - Anttila (EUR 42)
Korvakorut / earrings - H&M
Tässä mekossa on kyllä kunnon Barbie Girl -olo, varsinkin kun yhdistin sen pinkkeihin korviksiin ja huulipunaan. Vedetään nyt sitten kerralla överiksi, kun sille tyttömäiselle linjalle lähdetään. ;)

Mekon materiaali on paksua ja hintaansa nähden laadukkaan oloista. Plussapisteitä tulee jälleen myös siitä, että mekolta löytyy ihan mukavasti pituutta. Skater-tyylisissä mekoissa kun usein on pitkällä naisella se ongelma, että helma peittää juuri ja juuri pakarat.

Sen verran voisin vinkata, että jos tämän mekon hankkii, kannattaa käyttää sen kanssa olkaimettomia rintsikoita. Olkaimet ovat ainakin minulla sen verran väljät, että ne eivät pysy ihan koko ajan paikoillaan. Eivät ne mitenkään häiritsevästi valu, mutta sen verran saattavat liikahtaa, että rintaliivien olkain pääsee vilahtamaan.

Tämä näyttäisi olevan tällä hetkellä alessa 19 euron hintaan, ja osassa kokoja löytyy myös sininen vaihtoehto. :)


In English: My love for Boohoo continues to grow. I previously wrote a post on a couple of their skater dresses, but I have one more to introduce.

I love how super girly this dress is, and I decided to go all out with pink earrings and lipstick. I have to admit I kind of felt like a fat, brunette Barbie!

Considering the price, the dress feels well made. The fabric is slightly textured, and it's long enough to cover my ass, which is always a good feature in a skater dress!

One thing I will say is that I recommed wearing a strapless bra with this. The straps are pretty loose and they do not stay in place all the time. It's not bad enough to annoy me, but they do move around a bit which can reveal your bra straps. 

It looks like this dress is actually on sale at the moment, and there's also a very pretty cobalt version available. :)

Comments

 1. Onpa sievä mekko, eikä vaaleanpunainen huulipuna tee mekosta yhtään överiä vaan päinvastoin korostaa sen ihanuutta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä tosi nätti, tykkään kovasti. :)

   Delete
 2. This is a super cute dress and I think the leggings are a nice foil for the red. xx

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts