Top 5: Stripes

Kuten olen aiemminkin todennut, "vaakaraidat leventävät" myytti on mielestäni p*skapuhetta. Jos joku vielä kaipaa vakuuttelua siitä, että isompikin nainen voi käyttää raidallisia vaatteita, tässä ovat minun suosikkini.

As I have said many times, I consider the whole "horizontal stripes make you look wider" myth to be complete BS. However, if someone still thinks that big girls can't wear stripes, I'm here to prove them wrong with my top 5 favorite striped items. 


Bodycon - Forever21

Nautical - Lindex

Monochrome - H&M

Zigzag - Primark

Cardigan - Vero ModaIloista tiistaita! Muistakaa, että voitte pukeutua aivan kuten haluatte, "säännöistä" viis. :)

Happy Tuesday! Remember that you can (and should) wear whatever you want. The so-called fashion rules are made to be broken! ;)

Comments

 1. Niin samaa mieltä. Mun mielestä ne ei kyllä levennä vaikka olisi kuinka leveä itse. Tykkäsin joskus paljon vaakaraidoista, mutta nyt mulla on sellainen candy stripes vaihe päällä :3 Tuo Lindexin mekko toisessa kuvassa on suosikki! Ellei tuota viimeistä neuletta lasketa, kun minä haluaisin sellaisen kokoelman lyhkäsistä neuleista, että olisi kaikkiin maailman mekkoihin ja asuihin sopiva neulekin :D Niitä on vaikea löytää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se Lindexin mekko on kyllä tosi kiva, yksi lemppareistani! Ehkä yllättävänkin konservatiivinen valinta minulle, mutta tykkään. :) Ja joo, lyhyitä neuleita metsästän minäkin aina, mekoissa ja hameissa kun viihdyn. Vähän aikaa sitten löysin Forever21:lta tosi kivan harmaan neuleen, mutta en ole ehtinyt sitä vielä blogiin kuvata.

   Delete
  2. Miekin oon samaa mieltä, että vaakaraidat ei levennä. Itse en ole koskaan näyttänyt missään asussa niin hoikalta kuin yhdessä raidallisessa trikoomekossani muutama vuosi takaperin :) Ja raidat pukevat muodokkaampiakin naisia erinomaisesti.

   Delete
  3. Minustakin tuntuu, että näytän esimerkiksi juuri tuossa Lindexin mekossa hoikemmalta, kuin monessa muussa asussa. :D Eli eiköhän tämä myytti ole nyt busted. ;)

   Delete
 2. Paskapuhetta tosiaan! Ja yleensäkin kaikki "pukeudu näin" lässytykset. Munkaan näillä doorilaisilla tolpilla, joita sääriksi kutsutaan, ei pitäis käyttää pillifarkkuja, mutta who gives a shit :-D Ja raitaa rakastan <3 Raita on vaan niin raikas ja ajaton.

  ReplyDelete
 3. Mä oon myös ihmetelly, miksi kaikki aina väittää vaakaraidan leventävän! Aina, kun mä nään jollain raitapaidan, niin sopii ihan älyttömän hyvin joka vartalolle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, samaa mieltä! En kyllä tiedä mitä se kaveri on poltellut, joka on ensimmäisen kerran saanut päähänsä julistaa, että ne leventävät. :D

   Delete
 4. I'm a big fan of stripes, especially chevron/zig zag patterns. I hate that people say rubbish about fat people and horizontal stripes. Anyone can wear anything! I love horizontal stripes too. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hear hear! I'm also a fan of chevron/zigzag prints. The Primark dress is one of my faves, although it's a bit short. ;) xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts