Print peplum top & black pencil skirt

(English below)


No niin, nyt selviää sitten (osittain), mitä päädyin ostamaan sovittelureissullani Gina Tricotissa.Toppi / peplum top - Gina Tricot (L)
Hame / skirt - Gina Tricot (XL)
Sukkahousut / tights - Norlyn
Kengät / shoes - Zalando (EUR 42)
Rannekoru / bracelet - Seppälä
Kaulakoru / necklace - Paper Dolls (ASOS)
Korvakorut / earrings - Bijou BrigitteKokeilin tuota peplum-toppia oikeastaan vähän "läpällä", koska se näytti todella pieneltä, enkä uskonut sen mahtuvan. Mutta mahtuihan se! No joo, ehkä se on aavistuksen tiukka rinnan kohdalta, mutta toivon mukaan käyttäjä vähän pienenee, kunhan pääsee taas takaisin sairastelun katkaisemaan liikuntarytmiin. ;)

Toppi on liukasta, mutta jämäkkää, vähän scuba-tyyppistä materiaalia. Kuvissa printti näyttää mustavalkoiselta, mutta todellisuudessa se on valkovihreä. Vihdoin jotain vihreää minunkin vaatekaappiini!Tuohon hameeseen ihastuin ihan täysin. Sen materiaali on superjoustavaa, mutta kuitenkin niin paksua, että se peittää kivasti kaikki muhkurat. Edessä on samantyyppinen vetoketjuyksityiskohta, kuin KappAhlissa sovittamassani nahkahameessa.
Tuo toppi on siitäkin hauska, että se on selästä hyvin avoin. Minulla ei ollut mitään vastaavaa vaatekaapissani, joten sikäli ostos oli hyvinkin oikeutettu (varsinkin, kun se oli alennuksessa ja maksoi noin seitsemän euroa). ;)

Sellaista tänään! Oliko kukaan yllättynyt tästä valinnasta? Ostin muuten samaisella reissulla kolmannenkin vaatekappaleen, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.


In English: So, here are a couple of things that I bought when I was trying things on at Gina Tricot. I love the peplum top, because it's really different to all the others I already have. It's made of a very light scuba material, and the open back is a nice detail. The print looks black and white in some of the photos, but it's actually white and green. The top was on sale and cost about 7 €, so it was also a bargain.

The pencil skirt has a zipper detail similar to the leather skirt I tried on at KappAhl. However, this one is made of super stretchy, thick material. I love it; it's very bodycon but smoothes out all my lumps and bumps nicely.

I also bought a third item, but you will see that in another post. ;)

Comments

  1. Tosi kiva asu! Tuo paita on niin kaunis. Mua aina mietityttää, että mitkä liivit sinne alle laittaa...että ne ois tukevat. Mukavaa alkavaa viikkoa ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Tuo toppi ei ole kyllä sieltä helpoimmasta päästä, mitä liivivalintaan tulee. Päädyin itse käyttämään topin ja hameen alla sellaista napakkaa, olkaimetonta alusmekkoa, en siis liivejä ollenkaan.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts