Gina Tricot Signe Dress

(English below)

Kuten joku arvasikin, päädyin hankkimaan taannoiselta GT:n visiitiltäni myös tämän mustan Signe -mekon. Testasin mekkoa viime lauantaina, kun ystäväni järjesti "kaamospippalot" (tosin väitän edelleen, että kyseessä oli vain hipsterimpi nimi kaveriporukan pikkujouluille).

Hyvin te minut tunnette; en voi vastustaa kivaa, mustaa mekkoa. Mekossa on leveä, skater-tyyppinen helma, ja ilokseni se on myös melko pitkä. Ostopaikan huomioon ottaen mitoitus tässä XL-koossa on melko reilu. Itse olen kokoa 46/48, mutta sanoisin, että tämä menisi myös kokoa 50 olevalle, sen verran siinä on joustoa.

Mekko on melko avoin sekä edestä että takaa ja äärimmäisen mukava päällä. Materiaali on pehmeää ja hauskan kohokuvioista. Kuviot eivät oikein erotu asukuvissa, mutta salamalla otetusta lähikuvasta saanee jonkinlaisen käsityksen.
Kaiken kaikkiaan oikein hyvä hankinta! Minulla on varmaan kuudes aisti alennusten suhteen, koska sattumalta Ginassa oli siellä käydessäni 15% alennus tietyistä bilevaatteista, ja tämä mekko kuului alennuksen piiriin. Verkkokaupassa se näyttäisi olevan myös myynnissä alehintaan.


In English: As some of you guessed, I did end up buying this Signe dress from Gina Tricot. You guys know me so well; as if I could ever resist a cute LBD!

It's a skater style dress made of soft jacquard fabric. I'm wearing the largest size (XL), but as it's quite stretchy, I think women up to a size EUR 50 / UK 22 could get away with it. 

The dress is very comfy and I love the fact that it's quite low-cut both in the front and in the back. All in all, a good purchase!

Comments

 1. Onpa nätti mekko! Ja tosi hyvin sopii sulle :)

  ReplyDelete
 2. Toi mekko on ihana! <3 Olisin halunnu sen kans, mut eipä löytyny ton materiaalin takia ihan suoraan omaa kokoa.. Olis pitäny joko laihduttaa pienemmän mekon takia tai pienentää isompaa mekkoa :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi, ettei löytynyt sulle sopivaa kokoa! :( joskus käy niin, että on jotenkin kokojen välissä eikä mikään istu. Toivottavasti löytyy jostain joku toinen mekko samaa tyyliä!

   Delete
 3. Hitto! Olin liian myöhään liikenteessä eli koko XL loppu :-( Niin ja siis tosi magee mekko! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dääm! Oliskohan missään liikkeessä jäljellä?

   Delete
  2. Pitää käydä kattomassa, koska niin magee tuo mekko on. Kiitos sun, niin musta taitaa tulla mekkoihminen ;-)

   Delete
 4. Yhdyn kuorolaulantaan :-D Mutta tosiaan kaunis mekko ja sopii sinulle hyvin! Kohokuvioinen pinta on kiva, tuo vähän lisää ilmettä mekkoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tykkään kyllä kovasti mekon materiaalista.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts