Winter florals

(English below)

Kuka sanoo, että kukkamekot ovat vain kesää varten?

Ainakin nämä kaksi mekkoa sopivat oikein hyvin syksyyn ja talveen.Mekko/dress - Club L (ASOS), EUR 48 / UK 20
Kengät/shoes - Vagabond
Kaulakoru/necklace - Paper Dolls (ASOS)En voi sanoin kuvailla, miten paljon pidän tästä pitkähihaisesta, midipituisesta mekosta. Sen värit ovat luonnossa vielä paljon upeammat kuin kuvissa ja materiaali on ihanan pehmeää. Suoranainen huippulöytö! Jos joku ihastui tähän, hyviä uutisia: se on edelleen alennuksessaMekko/dress - Junarose, EUR 46/48 / UK 18/20
Kengät/shoes - VagabondToinen syys/talvikukkamekkoni on Junaroselta. Tämä oli ihan puhtaasti heräteostos, mutta aika hyvä sellainen! Materiaali on laadukkaan oloista ja melko paksua; olin ihan yllättynyt kun otin mekon käteeni ja se tuntui niin painavalta. Pidän kovasti tuosta epäsymmetrisestä helmasta ja kukkaprintin siniharmaa pohjaväri on mukavan erilainen valinta.

Mitä pidätte näistä talvikauteen sopivista kukkamekoista? Ja kumpi on teidän suosikkinne?

Ihanaa viikonloppua!

In English: Who says floral prints are only for summer? I'm absolutely in love with these two dresses. The first one is a Club L dress from ASOS (which by the way, is still on sale). The material of this dress is super soft and the colors are amazing. I also love the fact that it has long sleeves; perferct for autumn/winter. 

The second dress is by Junarose. This one was a bit of an impulse purchase, but I'm happy I bought it. It's made of thick, warm material and feels like a very high quality dress. I also love the asymmetric hem. 

How do you feel about floral dresses for autumn/winter? And which of these is your favorite?

Comments

 1. Kauniita mekkoja molemmat ja etenkin tuo ylempi! Millaista materiaalia se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. 95% viskoosia, 5% elastaania. Pehmeä ja joustava. :)

   Delete
 2. Ihania mekkoja, mutta pakko sanoa että suosikkini on tuo ylempi :) Jotenkin miellän tummemman kukkakuvion paremmin talveen ja syksyyn sopivaksi + punaisen ja mustan yhdistelmä on aina oivallisen tyylikäs.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, se on minunkin suosikkini noista kahdesta. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts