Top 5: All black outfits for Halloween

Nyt on vuorossa ei-niin-vakava postaus. Koska yleensähän täällä ollaan niin asiallisia! ;)

Halloween lähestyy, ja vaikka en tänä vuonna valitettavasti pääse osallistumaan yksiinkään Halloween-pippaloihin, ajattelin että olisi mukava tehdä täällä blogissa jotain Halloween-henkistä.
Ja nimenomaan Halloween-henkistä. Nämä eivät ole mitään varsinaisia naamiaisasuja. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, varsinaiset Halloween-asut eivät ole ihan minun juttuni. Ei sillä, että en tykkäisi pukeutua. Mutta en halua maksaa järjettömiä hintoja valmiista asuista, enkä toisaalta ole niin näppärä, että osaisin askarrella itse jotain. Mutta oman vaatekaapin sisällöstäkin voi kehitellä jotain hauskaa, varsinkin kun ottaa dramaattisen meikin ja asusteet avuksi.

Jos on menossa Halloween-bileisiin joissa ei ole mitään rajattua teemaa, mielestäni tällainen tee-se-itse Halloween-look on ihan hyvä vaihtoehto sille, että pukeutuisi joksikin tunnistettavaksi hahmoksi.

Today's post is on the less serious side. (As if I usually post super serious stuff...)

I'm not going to a Halloween party this year, but I wanted to do something Halloween-y here on the blog. These aren't really costumes - more like fun party outfits with a Halloween theme. Everything is from my own wardrobe and I just added some dramatic make-up and accessories. 

If you're going to a Halloween party that does not have specific theme, and if you don't really feel like dressing up as a specific character, you can easily put together something like these outfits. It's still theme appropriate, but it will save you money and effort. 


Creature of the night

Leather on leather


Back to the 80s

The countess


Everybody can-can!
Aiotteko osallistua Halloween-juhlintaan tänä vuonna? Ja miten aiotte pukeutua?

Are you going to dress up for Halloween this year?

Comments

 1. Pukeutuisin Halloweeniin varmaan ihan normaalisti omalla tyylillä, eli pinup-henkisesti kellohelmoihin. Naurattaa kun ihmiset tulevat kehumaan hienoa asuani ja sitten minä olen silleen "näytän aina tältä". Lähtevät immeiset pois silmät pyöreinä :D

  Tuo kasarihenkinen asukokonaisuus oli suosikkini ja jännä miten niinkin pienellä yksityiskohdalla kuin huulipunalla saa noista asuista ihanan goottihenkisiä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh! Kieltämättä nämä asut ovat kaikki sellaisia, joita olisin hieman nuorempana voinut käyttää ihan perus baari-iltana. Pukeuduin teininä aina mustaan ja vähän goottityylisesti, vaikka en ikinä ole esim. kuunnellut heviä. :D Ja totta, huulipuna tekee ison eron! Esim. tuo maksimekko ei olisi ilman huulipunaa ja eri korujen kanssa lainkaan Halloween-henkinen.

   Delete
 2. You look amazing in black lipstick! I love the leather on leather outfit, it appeals to the rock chick in me. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I hesitated to post the leather look since the photos weren't all that flattering...but you know, who cares about flattering. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts