Boohoo skater dresses

(English below)

Boohoo.com on ehdottomasti yksi lempikauppojani tällä hetkellä. Boohoolla on valikoimassaan paljon sellaisia naisellisia, kurveja korostavia vaatteita, joista pidän, ja tarjouksia on usein (vaikka hinnat ovat kyllä huokeita ilman niitäkin).

Tärkein syy Boohoo-ihastukseeni on kuitenkin se, että Boohoo Plus -malliston vaatteet ovat aivan yhtä trendikkäitä ja seksikkäitä, kuin ns. normimalliston vaatteet. Isolle osalle plussapuolen vaatteista löytyy itseasiassa vastaava tuote perusmalliston puolelta. Tässä se nähdään, että pluskokoisille naisille voi tehdä ihan niitä samoja vaatteita kuin pienemmillekin!

Katsotaan vaikka näitä kahta mekkoa, jotka tilasin Boohoon syysalesta.


Boohoo Plus Chelsea Caged Neck Skater Dress, UK 18 (EUR 46)

Boohoo Plus Philippa Bandeau Skater Dress, UK 20 (EUR 48)Molemmat mekot voisi ihan hyvin kuvitella myös "normaalin", vaikkapa kokoa 38 käyttävän naisen ylle. Mutta vaikka itse sanonkin, eivät ne kyllä pahalta näytä minunkaan ylläni!

Jospa vaatevalmistajille pikkuhiljaa menisi kaaliin, että kokoa 42 isommat naiset eivät välttämättä kaikki vihaa kroppaansa ja halua verhota sitä teltan kokoisiin ja muotoisiin asuihin.

Hyvä Boohoo, lisää näitä!

In English: Boohoo are one of my favorite online retailers at the moment. I love their feminine, sexy clothes that look great on a fuller figure. And the prices are very affordable. 

But the most important reason why I love Boohoo is the fact that they make plus size clothes that look like straight size clothes. In fact, for most plus size pieces, you can find something very similar in the main range. Just look at these two skater dresses - you could easily imagine a size 10 woman wearing them, but if I may say so myself, they look pretty good on me as well.

Now, I know that the situation is far from ideal. The Boohoo Plus range is still a fraction of the size of their main range. AND it only goes up to a size 24. In a perfect world, all clothing would be available in all sizes, and there would be no need for a separate plus size range. However, compared to a lot of other fashion retailers, Boohoo have done a good job; they have realized that plus size women want sexy, fashionable clothes, not baggy tents that hide our bodies. It may be a small step, but it is a step in the right direction.

Comments

 1. Hei miten toi Boohoon mitotus? Onko se yks yhteen esim. Kappahlin ja Lindexin kanssa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanoisin, että aika hyvin vastaa niitä, koska olen kaikilla kolmella merkillä vaatteen mallista ja materiaalista riippuen kokoa 46 tai 48. En tosin ole ostanut Boohoolta housuja, joten niistä en osaa sanoa mitään. Yläosissa ja mekoissa osa on mulla UK 20 eli 48, osa UK 18 eli 46. Mittataulukossa olin muistaakseni jotain noiden kahden välimaastoa, eli sikäli taulukkoon voinee luottaa. Sen verran sanoisin, että vartalonmyötäisissä vaatteissa kannattaa ottaa se "oma koko", jota yleensä käyttää, mutta väljemmissä malleissa voi ehkä pyöristää alaspäin. Mulla on Boohoolta oversized-mallinen paita kokoa UK 18, ja se on _todella_ oversized. :D

   Delete
  2. Kiitos <3 Pitääpä mennä tsekkaamaan tuo Boohoon mallisto uudelleen. Huippua viikonloppua <3

   Delete
 2. Olen tismalleen samaa mieltä, että isommat tytöt voivat käyttää ihan hyvin monia "normaalikokoisille" tarkoitettuja vaatteita, erotuksena tietenkin se, että monet high street-vaatteeton tehty nollakokoisten päälle ja lähdetty siitä suurentamaan, joten ne sopivat hyvin harvalle normaalille naiselle muutenkaan. Teltat sen sijaan saavat kantajansa näyttämään vaan painavammalta :(

  Sekin on harmillista, että plus-mallistot on erikseen ja niille EI ole vastinetta normipuolella. Monesti olen ihaillut joitain plus-mallistojen vaatteita ja harmitellut, kun ne rajoittuvat puolestaan niin, että ovat sitten vain isoille tytöille. Voisivat jättää tämän rajauksen kokonaan pois, että molemmat kelpaavat molemmille. Sitten yksi mitä voisi kehittää, olisi eri vartalomalleille myytävät vaatteet esim. tiimalasi- ja päärynävyötäröisille voisi olla omia alaosia, koska nykyiset on suoravartaloisille ja sitten vyötäisille jää ihan hervottomasti tilaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin!

   Paras vaihtoehto olisi tosiaan, että kaikkia malleja/trendejä löytyisi joka koossa, mutta tietenkin siihen kokoon sopivaksi suhteutettuna; ymmärrän kyllä, että kokoa 46 olevalle naiselle ei voi tehdä vaatetta samalla kaavalla, kuin kokoa 36 olevalle. Olisi kuitenkin tosi kivaa (ja varmasti myös kaupallisesti kannattavaa, koska kyllä meillä pulleroillakin on rahaa, jolla shoppailla), jos ajanmukaisia, muodikkaita vaatteita tehtäisiin laajemmalle kokoskaalalle. Ne teltat eivät tosiaan imartele ketään, eivätkä varmasti mene sitten kaupaksikaan niin hyvin.

   Ja se on kyllä totta, että nykyisessä kokosysteemissä heikoilla ovat erityisesti kurvikkaat naiset, joilla on esim. isot rinnat ja leveä lantio, mutta jotka eivät muuten ole varsinaisesti pluskokoisia. Oxfordissa näin itseasiassa tiimalasivartaloisille tarkoitetun erikoisliikkeen. Se oli suljettu, joten en mennyt sisälle, mutta näyteikkunan perusteella näytti ihan kivalta.

   Toivotaan, että vaateteollisuus kehittyy tulevaisuudessa vähän suvaitsevaisempaan ja erilaiset vartalotyypit paremmin huomioivaan suuntaan! :)

   Delete
 3. Oh my, that second dress is phenomenal! The colour is so vibrant. I love it. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Leah! I really love it. I'm going to wear it tomorrow. xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts