Boohoo Plus Francesca Strappy Scuba Midi Dress

(English below)

Tiedän, tiedän. Taas mekkopostaus. Mutta TÄMÄ MEKKO. En voi sanoin kuvailla, miten ihana se on! Kuvat eivät tee sille oikeutta, mutta yritetään kuitenkin.

Mekko/dress - Boohoo.com
Kengät/shoes - SeppäläYritän saada otettua paremmat kuvat joku päivä, kun satumme olemaan hovikuvaajan kanssa samaan aikaan kotona päivänvalon aikaan. Mutta kyllä näistäkin jotain käsitystä saa.
Viininpunainen on tämän syksyn trendivärejä, ja tässä mekossa on myös vähän sellaista hauskaa ysärivibaa. Mekko on melko paksua scuba-materiaalia ja pysyy sen takia hyvin muodossaan. Kuten tiedätte, tykkään myös tuosta midi-pituudesta kovasti. Ohuet olkaimet ja syvään uurrettu kaula-aukko kieltämättä aiheuttavat pienoisen rintaliivihaasteen - hyviä liivimerkkejä saa vinkata!


In English: I know, I know. It's another dress. But this dress is just....so, so lovely. I feel absolutely amazing in this dress. The wine color is very on trend right now, and I love the scuba material and the midi length. I think there's something quite 90's about this dress - in a good way! Now I just need to find a bra that works with it...

I'll try to get better photos of this at some point! 

Comments

 1. Ompa kaunis väri! En kyllä tiedä mitä rintsikoita tonne voisi laittaa alle, sellaset itseliimautuvat kanafileet varmaan? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Joo, sitä vähän itsekin ajattelin, että fileostoksille täytyy lähteä. :D :D

   Delete
 2. Kaunis mekko, oikein tyylikäs!

  ReplyDelete
 3. Näytät todella upealta, tuo mekko on niin upea, että pukisin itsekin mielelläni päälleni <3
  Rintaliiveiksi voisin ehdottaa Magicin sellaisia erittäin syvään uurrettuja liivejä, joita voi käyttää esim. napaan saakka ylettyvän kaula-aukon kanssa. En ole itse kokeillut niitä, kun ei ole ollut tarvetta, mutta ne saattaisivat toimia tuon mekon kanssa niin, etteivät näy alta. Kanafileet nimittäin saattaa näkyä tuosta rintavaosta, jos ne ovat toisiinsa yhdessä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Ja kiitos myös liivivinkistä, täytyypä ottaa selvää noista. :) Ongelmahan tuossa on se, että syvään uurretun kaula-aukon lisäksi olkaimet ovat tuollaiset ohuet. Olkaimettomia liivejä kun tuppaa löytymään huonosti syvään uurrettuina. Mutta eiköhän sitä jotain keksitä! ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts