ASOS CURVE Cross Front Bodycon Bandage Dress

(English below)

Eilen juhlittiin ystäväni syntymäpäivää, joten minulla oli taas hyvä syy ulkoiluttaa yhtä yksilöä erittäin kattavasta mekkokokoelmastani. Vaikka en ole mikään superbilettäjä, enkä juurikaan käy baareissa nykyään, minusta on ihanaa laittautua kotibileitä ja muita illanistujaisia varten. Tällä kertaa päädyin punaiseen mekkoon, joka oli viimeisiä hankintojani Asoksen kesäalesta.
Mekko/dress - ASOS Curve, EUR 50 / UK 22
Sukkahousut/tights - Norlyn
Kengät/shoes - Din Sko
Korut/jewelry - Ginatricot
Päädyin ottamaan tästä mekosta normaalia suuremman koon, koska se oli niin vartalonmyötäinen ja en ollut varma, kuinka paljon se joustaisi. Olisi ehkä kannattanut kuitenkin ottaa se 48, koska tämä on yläosasta vähän turhan löysä. Se ei näy kuvissa pahasti, mutta vyötäröllä ja varsinkin selän puolella on vähän turhaa tilaa. Kenties myös tästä johtuen nuo olkaimet, joiden olisi tarkoitus pysyä kuvan osoittamalla tavalla olkapäiden alapuolella, tuppaavat liikkumaan ja nousemaan. Ei se kuitenkaan ihan hirveästi häiritse, ja jossain vaiheessa iltaa minä ainakin vain luovutin ja annoin olkainten elää omaa elämäänsä, heh. :D  

Voi kuitenkin olla, että 48 olisi ollut lantion ja takapuolen kohdalta epämiellyttävän tiukka minulle. Oli kivaa, että mekossa pystyi istumaan, syömään ja juomaan mukavasti. Sanoisin, että päärynä- tai tiimalasivartaloiselle isomman koon ottaminen tästä voi olla harkitsemisen arvoinen ajatus, mutta jos suurin osa läskeistäsi ei asetu lantion seudulle, normaali koko riittää varmasti mainiosti. 

Ja sitten ne hyvät puolet! Ensinnäkin, kuinka upea tuo väri on?! Toiseksi, pituus. Jopa minulla (179 cm) tämä on oikeasti midimittainen. Mekossa on takana halkio, eli käveleminen onnistuu ongelmitta kapenevasta helmasta huolimatta. Pidän myös siitä, että mekko on melko paksua materiaalia.
Lopuksi vielä lähikuva eilisen meikistä ja hiuksista, sillä olin niihin erityisen tyytyväinen. Olen YouTube-tutoriaaleihin koukuttumisen seurauksena innostunut viime aikoina meikkaamisesta ihan uudella tavalla. Kiinnostaisiko teitä nähdä blogissakin hieman enemmän meikkijuttuja?


Mukavaa sunnuntaita!


In English: Last night I went to a friend's birthday party, which was a brilliant excuse to wear this ASOS Curve dress I bought from the summer sale but hadn't worn yet. I don't really go clubbing these days, but I love to wear dresses like this to parties. 

I decided to size up on this one, because it is a close-cut bodycon dress and I wasn't sure whether it would stretch. However, I think I could have gotten away with my usual size (UK 20). This is quite roomy on the top, which leads to the straps not staying in place very well. On the other hand, size 20 might have been a bit too tight around the hips. I would say that for a person with a pear-shaped or hourglass figure, who tends to carry a lot of their weight on the hips, sizing up is not a bad idea. However, if your hips are not your biggest part, your normal size would probably be fine.

Despite the sizing issues, I love the dress. The color is amazing, the material is nice and thick and it is a true midi length even on a tall chick like myself. I was also quite happy with my hair and make-up look last night. I'm addicted to YouTube tutorials these days, which means I'm really getting more and more into make-up. Would you like to see more beauty posts on the blog in the future?

Have a lovely Sunday!

Comments

 1. Ihana mekko, istuu kauniisti, eikä näytä väljältä :) Tykkään myös punaiseen hurahtaneena tuosta väristä, pukee sinua hyvin ja sointuu nätisti tukan väriin.

  Ja kyllä kiitos meikkijutuille, minä olen niin onneton meikkaaja, että oppisin mielelläni meikkaamaan :D Luen aina kaikki tutoriaalit, mutta en sitten uskalla ostaa kalliita meikkipaletteja kotiin, jos en osaakaan, niin menee rahat hukkaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itsekin olen vasta nyt, noin 14 vuoden meikkauskokemuksen jälkeen, alkanut "oppia" meikkaamaan. :D Esim. aiemmin en ymmärtänyt oikeanlaisista siveltimistä yhtikäs mitään. Luojan kiitos YouTube avasi silmäni. ;) Kovin kalliita tuotteita en itsekään yleensä osta, viime kuussa ostamaani Naked 3 -palettia lukuun ottamatta. Kivaa jälkeä saa vähän halvemmallakin. :)

   Delete
 2. Wow, you look phenomenal! I love the little clips in your hair too, it adds a little sweetness into the mix, as well as the vamp! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww, thank you so much! :) I was really pleased with how my hair turned out. I'm not usually very good at doing my hair so it was a pleasant surprise. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts