Alice & You Bardot Flippy Dress

(English below)

Olen löytänyt ehkä maailman mukavimman mekon. Olen pitänyt sitä nyt parina päivänä peräkkäin ja voin sanoa, että ainoastaan yöasut yltävät samalle mukavuustasolle (eivätkä kaikki nekään)!



Mekko/dress - Alice & You (ASOS), EUR 48 / UK 20
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - Seppälä



Tummansininen, Alice & You -merkkinen mekko on niin kevyttä ja pehmeää materiaalia, että tuntuu melkein kuin ei olisi mitään päällä. Koko 48 on minulle reiluhko, mutta ei mitenkään huonolla tavalla. Mekko on laskeutuu kauniisti, mutta ei roiku muodottomana säkkinä.



Bardot-pääntie on tietysti talvella vähän hankala, koskaan mikään neuletakki tai jakku ei oikein istu sen päälle. Tämä mekko toimii kuitenkin myös niin, että "hihat"on vedetty korkeammalle olkapäille (ks. alin kuva), joten sitä pystyy käyttämään myös neuletakin alla.

Vaikka tykkään vartalonmyötäisistä mekoista, on tällainen rennompi, tyttömäisempi mallikin välillä kiva! Ja mikä parasta, toimii myös arkena.

Löytyykö teidän vaatekaapistanne vaatteita, jotka ovat yllättäneet mukavuudellaan?


In English: I think I have found the most comfortable dress ever. This dark blue Alice & You bardot dress is seriously more comfortable than PJs. The fabric is so light and soft, it almost feels like you're wearing nothing at all! I picked a size 20, which is quite loose-fitting on me but it works with this style of dress - and of course makes it even more comfortable. 

Although I love my bodycon dresses, sometimes I just prefer this girly silhouette. It's a great everyday dress, and as you can see in the last photo, you can also wear it with the "sleeves" pulled up a bit more, so it works under a cardigan as well.

Have you bought any clothes that turned out to be surprisingly comfortable? 

Comments

  1. Upee mekko, joka sopii sulle tosi hyvin! Ei ihme, että on hyvä päällä! Ihanaa viikonloppua ♡

    ReplyDelete
  2. Ostin viime talvena Kekäleestä Vilan pitkähihaisen neulemekon, joka iski silmään valkoisten hihan- ja helmansuun takia. Chanel-fiilistä oli vielä kaula-aukon valkoisessa kanttauksessa olevassa rusetissa, joten vein mekon sovituskoppiin, mutta kyllä se oli ehdottomasti se mukavuus, jonka takia mekon ostin. Istui ihanasti päälle, neulekangas ei kutittanut yhtään ja oli niin lämmin :) Ai kun pääsisi taas pian käyttämään sitä useammin.

    Viimeisimpänä mukavuusvaatteena yllätyin kuitenkin housuja vihaavana naisena juurikin housuista. Sokoksen Outletista löytyi jonkin B.Youngin superjoustavat ja melko korkeavyötäröiset farkut -70% alennuksesta ja ai että ovat mukavat. Joustavat niin paljon että voisi mennä vaikka kuntosalilla niillä, ja ovat jalassa pehmeämmät kuin peruskollarit. Aiivan ihanat, toivon vaan ettei mene pesussa karheiksi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, hyviä löytöjä olet tehnyt! :) Oikeasti mukavat housut ovat kyllä sellainen shoppailijan graalin malja, ihanaa kun sellaisia välillä löytyy! :D

      Delete
  3. This dress is really lovely on you. I have a similar one in a maxi dress. xx

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts