Workout clothes for fatties

(English below)

Syyskuu näyttäisi olevan uusi tammikuu. Vuoden alusta tutut "lupaukset" paremmasta elämästä, terveellisestä ruokavaliosta ja kiinteämmästä kropasta täyttävät uutisvirran Facebookissa. Kesän aikana tapahtuneet repsahdukset unohdetaan, tehdään ryhtiliike ja lähdetään lenkkipolulle. Myös minä olen pienen kesätauon jälkeen palannut yliopiston naurettavan edulliselle kuntosalille, lähinnä ryhmäliikuntatuntien innostamana.

Olen huomannut, että liikunta on henkisen hyvinvointini kannalta melko olennaista. Toki myös fyysisen; onhan se kivaa, jos jaksaa kävellä parit rappuset hengästymättä. Mutta tuo henkinen puoli jää usein mainitsematta, ja se on oikeasti todella keskeistä. Väitöskirjan tekeminen on stressaavaa puuhaa, mutta jumpassa hikoillessa deadlinet ja apurahahakemukset on helppo unohtaa hetkeksi, ja keskittyä sen sijaan kuuntelemaan omaa kroppaa.

Anyway, en nyt ala tässä sen kummemmin selostaa omia tavoitteitani liikunnan suhteen. Tämä ei ole sellainen blogi, enkä itse jaksa yleensä edes lukea muiden treeni- tai laihispäivityksiä, saati sitten kirjoittaa omiani. Nykyään sitä settiä tulee koko ajan joka tuutista, ja minua ainakin alkaa jo nukuttaa heti kun kuulen sanan "elämäntaparemontti".

Puhutaan sen sijaan vaatteista! Moni varmasti miettii, mistä hankkia edullisesti kivoja treenivaatteita, varsinkin jos sattuu olemaan pluskokoinen (koska ylläri pylläri, meille on tässäkin kategoriassa tarjolla vähemmän valikoimaa). Tässäpä teille yksi vinkki.

(Kaikki treenivaatteet / All workout clothes: KappAhl)


KappAhl on jo pitkään ollut luottokauppani farkkujen, rintaliivien ja sukkahousujen suhteen. Siitä on tulossa sellainen myös urheiluvaatteiden suhteen. En tiedä, olisiko näissä vaatteissa ainesta kunnon urheiluhifistelijän vaatekaappiin, mutta tällaiselle tavalliselle pulliaiselle ne riittävät hyvin. Hintalaatusuhde on mielestäni hyvä, ja kokojakin näyttäisi olevan peräti kokoon 52/54 asti.

Noita housuja en ole vielä päässyt testaamaan "tositoimissa", mutta pikaisen venyttelyn perusteella ne vaikuttavat oikein hyviltä. Yläosista sen sijaan on kokemusta jo pidemmältä ajalta.

Kuten huomaa, suosin pinkkiä ja mintunvihreää myös treenivaatteissa. Nuorempana en ymmärtänyt hyvien ja nättien treenivaatteiden merkitystä ollenkaan; urheilin vanhassa t-paidassa ja verkkareissa. Mutta kyllähän siinä(kin) hommassa on ihan eri meininki, kun tuntee näyttävänsä hyvältä!

Onko teillä kokemusta KappAhlin treenivaatteista? Tai tiedättekö jotain muuta merkkiä, joka myy kivoja treenivaatteita edullisesti?

Aktiivista viikonloppua! ;)

In English: September seems to be the new January. Everyone on Facebook is going on about diets, exercise and trying to live a "better" life. Don't worry - this is not going to be that kind of post (personally, I find diet and exercise posts quite boring). However, I too have returned to the university gym after a short summer break. Writing a PhD thesis can be really stressful at times (this week for example), and working out can be really therapeutic. One hour of listening to your body, not worrying about deadlines or funding. Of course, physical health is important, but we shouldn't underestimate the significance that working out can have for mental health as well.

Anyway, let's move on to the interesting bit: the clothes! It can be difficult to find cute, inexpensive workout clothes, especially when you're plus size. I've been really impressed with the KappAhl workout range. It's not a plus size range, but the sizes do go up to EUR 54 (UK 26 / US 22). And the products are quite reasonably priced. 

When I was younger, I didn't really appreciate nice workout clothes. I used to exercise in sweatpants and an old t-shirt. But wearing something nice to the gym makes me feel a lot more confident! As you can see, my love of pink and mint green is still going strong. ;)

What kind of workout clothes do you like to wear?

Comments

  1. Noissa Kappahlin housuissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Vinkkinä voin sanoa, että Henkkamaukan pluspuolen yläosat toimii! Suosittelen siis kokeilemaan sekä t-paitamallia että toppeja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä! Mulla on tosin tällä hetkellä kolme yläosaa, enempää en varmaan tarvitse ellen nyt intoudu ihan hulluna käymään salilla (not likely). :D Mulla on yhdet Henkkamaukan treenihousut, jotka ovat kestäneet oikeasti vuosia (nyt alkavat kyllä näyttää vähän kulahtaneilta). Ja maksoivat varmaan aikoinaan alle parikymppiä. Kyllä halpismerkeiltä välillä tekee löytöjä myös urheilupuolelta. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts