Top 5: Special occasion dresses


Minä rakastan mekkoja. Tiedän omistavani niitä enemmän kuin tarpeeksi. Mutta ylpeydellä voin sanoa, että vaatekaapistani ei löydy yhtään mekkoa, jota en ikinä käyttäisi. Jos huomaan, että jotain vaatetta ei tule käytettyä, annan sen kaverille tai UFF:ille. Toki minulta löytyy myös sellaisia mekkoja, jotka ovat vähän turhan hienoja ja spesiaaleja normaalia lauantai-iltaa varten. Ajattelin haastaa itseni käymällä juhlavammat mekkoni läpi ja miettimällä, missä tilaisuudessa kutakin voisi käyttää. Osaa näistä olen jo käyttänyt kyseisissä tilaisuuksissa, osaa aion käyttää niissä lähitulevaisuudessa. Turhake ei ole yksikään, sen lupaan! ;)

I love dresses. And I know I have more dresses than the average person needs...in a lifetime, probably. However, I do not have dresses I never wear. If I notice there's one that I don't tend to wear in my closet, I give it to a friend or donate it to a charity shop. 

Of course, some dresses aren't meant to be used on a normal Saturday night. I went through my more occasion-specific dresses, trying to think of appropriate occasions on which to wear each one. It turned out to be pretty easy! Some of them I have already worn on these special occasions, some I plan to wear in the near future. 


New Year's Eve - Club L (ASOS)

Birthday party - Ellos (very old)

Valentine's Day - Seppälä

Wedding - Primark

Christmas party - New Look (ASOS)


Joko teidän kaapistanne löytyy mekot kaikkiin syksyn ja talven juhliin?

Are you already excited for the party season? And are you planning on buying new special occasion dresses this fall, or is your collection already as extensive as mine is? ;)

Comments

  1. Oooh toi ensimmäinen mekko on ihan jumalainen! *----* <3
    Sullon kyllä niiiin muodot kohdillaan, upeeta!

    ReplyDelete
  2. Thanks Leah! I really love that one. xx

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts