Top 5: Jeans

Remains of Today -blogin Alisa toivoi Top 5 farkkupostausta, joten tänään olisi luvassa sellainen. Täytyy myöntää, että jouduin hetken aikaa miettimään, onko minulla edes viisiä esittelykelpoisia farkkuja, heh! Olen todellakin enemmän hame- ja mekkoihminen, mutta toisaalta olen myös mukavuudenhaluinen, joten kylmällä säällä päädyn usein käyttämään farkkuja. Farkkujen ostaminen on minulle tuskaa, koska olen paljon isompi reisistä ja lantiolta kuin vyötäröltä ja sääristä. Vaikka kiloja tippuu, sieltä pirun reisistä ne eivät ikinä hievahdakaan. Sen takia farkkuni ovat usein vyötäröltä vähän turhan löysiä. No, onneksi vyöt on keksitty! Ja muutaman melko hyvin istuvan parin olen toki onnistunut löytämään.

Alisa from Remains of Today  requested a Top 5 jeans post, so that's what I'm doing today. First, I wasn't actually sure if I would even HAVE five presentable pairs of jeans, but luckily it turns out I do! I'm really more of a dress person, but I usually wear jeans when it's cold outside or I just need to wear something really practical. I have a hard time finding jeans, because my thighs are huge (well, compared to the rest of my body). Even when I've been thinner, my thighs have always been big. Which is why my jeans tend to be too big on the waist. Luckily I have been able to find a few pairs that fit quite nicely (if not perfectly). 

Basic blue - KappAhl


Light wash - KappAhl

Dark wash - Forever21

Shorts - H&M
Bootcut - Seppälä


Tuo valkoinen pusero löytyi muuten H&M:n midseason alesta 12 € hintaan. Ei tyypillistä tyyliäni, mutta pidän siitä kovasti!

Jos teillä on toiveita tulevista Top 5 -postauksista (tai ihan mistä tahansa postauksista), kommentoikaa ihmeessä! Yritän toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan. :)

The white blouse is from H&M (midseason sale, 12 €) and although it's not really my usual style, I quite like it. 

If you have an idea for a Top 5 post (or any kind of post, really), let me know! 

Comments

 1. Hihii! Saman muotoisia ollaan, hiivatin reidet ;) Sulla on bootcut farkut, ootko lähiaikoina hankkinut? Etsin nääs sellaisia!

  Mukavaa viikonjatkoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Olen ostanut nuo Seppälän bootcut-farkut keväällä, mutta tällä hetkellä niitä näyttäisi olevan vielä enemmän valikoimissa (ainakin Seppälässä ja KappAhlissa olen nähnyt). Leveämpi lahje on taas muodissa, joten muitakin kuin pillejä löytyy kyllä! :)

   Delete
 2. Jee, hyvältä näyttää! Varsinkin tuo bootcut-malli. Yleensä olen aina pillifarkkuja ostanut, mutta koska ne ei tunnu (eikä näytä) yhtään hyviltä, voisin kokeilla tuommoisia. Tai edes vähän leveämpiä kuin pillit. Joskus ehkä uskallan kokeilla. Haluan myös korkean vyötärön, mikä kaventaa valikoimaa entisestään :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että tykkäsit. :) Kuten edelliselle kommentoijalle totesin, leveämpiä lahkeita alkaa kyllä taas pikkuhiljaa näkyä kaupoissa, joten pillien valtakausi näyttäisi olevan ohi. ;) Korkeavyötäröisistä tykkäisin itsekin, mutta niitä on kyllä tosiaan vielä hankalampi löytää, ainakin Suomessa. Jos uskaltaa netistä tilata niin esim. ASOS:in farkkuvalikoima on mielestäni aika monipuolinen (itse en ole tosin farkkuja sieltä koskaan ostanut, mutta monissa blogeissa niitä on kehuttu).

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts