Top 5: Bodycon dresses

Viimeisen parin vuoden aikana blogiani lukeneet ovat varmaan huomanneet, että pidän vartalonmyötäisistä bodycon-mekoista. Näin ei kuitenkaan ole ollut aina. Vielä muutama vuosi sitten en olisi mistään hinnasta pukeutunut kurveja korostavaan "makkarankuorimekkoon" (vaikka olin tuolloin n. 10 kg hoikempi, kuin nykyään). Pikkuhiljaa olen kuitenkin oppinut sekä hyväksymään muotoni, että vähän ihastumaan niihin. Fakta on, että vähän istuvampi vaate saa ihmisen yleensä näyttämään pienemmältä, kuin löysä teltta. Toinen fakta on, että kun tuntee olonsa kauniiksi ja seksikkääksi, myös näyttää hyvältä. Niin kliseistä kuin se onkin, itsevarmuus säteilee ulospäin. Ja kurvikas nainen voi näyttää todella upealta oikean mallisessa ja kokoisessa bodycon-mekossa!

Tässä muutama suosikki omasta vaatekaapistani.

If you have been reading my blog during the past couple of years, you will have noticed that I like bodycon dresses. However, this hasn't always been the case. A few years ago (even though I was about 10 kg smaller than these days) I never, ever would have worn anything that showed off my curves. On my (still on-going) journey to self-acceptance, I have learned to live with my curvy body - and I've also learned to love it. A bodycon dress that fits well and is the right size looks AMAZING on a plus size body. To be honest, they are often more flattering than loose-fitting dresses, which can make you look bigger (not that there's anything wrong with looking big). Most importantly, I feel confident in bodycon dresses, and although it's a bit of a cliche, confidence makes you so, so beautiful.

Here are my current bodycon favorites.


Lace - H&M

Colorblock - Forever21

Maxi - ASOS Curve

Print - Lipstick Boutique

LBD - Boohoo


Mitä pidätte tällaisesta "Top 5" postaustyylistä? Kiinnostaisiko nähdä muitakin samantyyppisiä postauksia, esim. top 5 pluskokoiset farkut, top 5 peplumit, top 5 skater-mekot?


Would you like to see other "Top 5" posts in the future? For example, top 5 plus size jeans / peplums / skater dresses?

Comments

 1. Joo, top 5 farkut kiinnostaa! Yritän totutella farkkuihin, mutta kaikki tuntuu kamalilta jaloissa. Mekot on vaan niin paljon mukavempia. Tuo kolmas mekkosi on iiihana :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Minäkin olen enemmän mekko- ja hameihminen, kivojen farkkujen löytäminen on aina tosi hankalaa. Muutamat olen kuitenkin onnistunut hankkimaan, joten pistetään korvan taakse tuo toiveesi farkkupostauksesta! ;)

   Delete
 2. Yes, more top 5 posts! I love the first two best but you look gorgeous in all of them. xx

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts