Cheap jeans

(English below)

Mainitsin hiljattain, että en ole tilannut Forever21-nettikaupasta pariin vuoteen. No, koska siellä sattui olemaan tarjous postikuluista (ilmaiset postikulut, kun ostaa 21 euron arvosta; yleensä postikulut pitää maksaa alle 75 euron tilauksissa) ja minulla sattui olemaan tarve uusille farkuille, päätin tehdä pitkästä aikaa pienen tilauksen.

Toppi/top - Ginatricot
Kaulakoru/necklace - Lindex
Farkut/jeans - Forever21+
Kengät/shoes - CitymarketTilaan tosi harvoin farkkuja netistä, mutta tällä kertaa päätin uskaltautua. Enkä vähiten sen takia, että näillä Classic Skinny Jeans - nimisillä farkuilla oli hintaa vain kymmenen euroa. Ensivaikutelma farkuista on ollut hyvä; ne istuvat kivasti reisistä ja takapuolesta ja ovat mukavat päällä. Vyötäröltä ne ovat hieman liian löysät, mikä on minulle yleistä farkkujen kanssa, koska olen lantiolta/reisistä isompi kuin vyötäröltä. Säikähdin vähän, kun otin nämä paketista, koska niihin oli liimattu tarra, jossa luki "short". Tietääkseni en tilannut mitään lyhytlahkeisia farkkuja! Mutta eivät ne mitenkään älyttömän lyhyet ole, ja täytyy tosiaan muistaa, että meikäläinen on amatsonisoturin pituusluokkaa. Ehkä lahkeenpituuksia on kaksi ja tämä on se lyhyempi?

Hyvältä vaikuttavat joka tapauksessa, ainakin hintaansa nähden! Mikäli ongelmia ilmenee, yritän muistaa raportoida niistä täällä blogissa. ;)

Uskallatteko te tilata farkkuja netistä?

Hyvää viikonloppua!

In English: I don't usually buy jeans online, but because these Classic Skinny Jeans from Forever21+ were so ridiculously cheap - only 10 € - I decided to take a risk. So far I love them! They fit my hips and thighs nicely and they feel very comfortable. They are a bit too big on the waist, but that's nothing new - I usually have this problem with jeans because my hips are a lot bigger than my waist. 

I kind of panicked when I took these out of the packaging and there was a sticker on them that said "short". I don't remember buying short jeans! However, they are not too short on me, and as you know, I'm a big girl both horizontally and vertically. So I suppose they just come in two lengths and this is the shorter one. 

All in all, I like them. However, I haven't had them for long - if any problems come up, I'll be sure to report them back to you! ;)

Do you buy jeans online?

Comments

 1. Ah, those shots of you basking in the sun are glorious! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, I thought they turned out pretty great! :) To be honest I just had to close my eyes because I was facing the sun, haha. :D

   Delete
 2. Mä en uskalla tilata oikein mitään housuja netistä, varsinkaan farkkuja. Vihaan niiden ostamista muutenkin... Oon enemmän hame- ja mekkonainen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä, käyttäisin aina mekkoja jos Suomen ilmasto sen sallisi! Näiden farkkujen kanssa kävi tuuri, mutta mitään 50 euron housuja en kyllä uskaltaisi minäkään tilata (ellen olisi esim. kokeillut niitä jo jossain livenä). Tosin näistäkin olisi näköjään pitänyt ottaa pienempi koko, ovat nyt jo vähän liian löysät, huoh... :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts