The one that almost got away

(Scroll down for English)

Sovitin tätä Stockmannilla alennuksessa ollutta Junarosen mekkoa jo aiemmin, mutta jostain syystä jätin sen ostamatta. Mekko jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni, joten piipahdin viime viikolla uudestaan Stockalle siltä varalta, jos se olisi vielä myynnissä. Ja olihan se, 40% alennuksella! Jäljellä sattui olemaan vain yksi kappale minun kokoani, joten mekon kohtalo oli selvästi päätyä vaatekaappiini. ;)Mekko/dress - Junarose (Stockmann)
Korvikset/earrings - Seppälä
Laukku/clutch - H&M

Olen kyllä oikein iloinen siitä, että muutin mieleni mekon suhteen. Tykkään siitä hurjan paljon ja se sopii erinomaisesti kaikkiin kesäjuhliin; niin kotibileisiin kuin vaikkapa häihinkin. Samasta mekosta on saatavilla myös kauniin valkoinen vaihtoehto niille, jotka eivät arastele vaaleita vaatteita. Itse olen sellainen sottapytty, että tämä tumma sininen oli ihan selvä voittaja minun kohdallani. :)


Omistatteko te Junarosen mekkoja?

In English: I actually tried on this Junarose dress a while ago at Stockmann, but decided not to buy it. However, I could not stop thinking about it, so I went back last week. Luckily, they still had one dress left in my size! I'm glad I gave this another try, because I really love it. It's perfect for summer parties. 

Do you own any Junarose dresses?

Comments

 1. Voi että miten ihana mekko. Niin ihanan värinen! :) Tuo laukku sopii muuten asuun TODELLA hyvin!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia, tykkään siitä kyllä todella paljon. :) Ja joo, olin ihan positiivisesti yllättynyt siitä, miten kivasti tuo laukku meni mekon kanssa yksiin!

   Delete
 2. I don't own a dress from Junarose no, but seeing you in this I'm tempted. It's lovely and this colour is great on you. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. You should buy one, the quality is definitely worth the price (especially if you can find one on sale like I did, haha)! I love the color as well, thank you for a lovely comment. <3

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts