Peplum top with jeans

(English below)

Ei tarvitse lukea blogiani pitkään huomatakseen, että pidän peplumeista. Pidän oikeastaan kaikesta, mikä korostaa vyötäröä ja luo tiimalasimaisen muodon. Peplum-topit ja -mekot ovat tähän tarkoitukseen erinomaisia. Yleensä yhdistän peplumin kynähameeseen, mutta tänään ajattelin kokeilla jotain erilaista.


Toppi/top - Seppälä
Farkut/jeans - KappAhl
Bolero - Seppälä
Kengät/shoes - Citymarket
Mitäs tykkäätte? Minun mielestäni ihan kiva yhdistelmä! Ajattelin ensin, että toppi saisi olla hieman pidempi, mutta varsinkin takaa pituus näyttää oikeastaan aika hyvältä. Farkut ovat kuitenkin melko korkeavyötäröiset. Yhdistämällä tummat farkut tähän hyvin tyttömäiseen toppiin kokonaisuudesta tulee ehkä hieman arkisempi ja käytännöllisempi, mutta naisellinen fiilis säilyy kuitenkin. Tykkään.


In English: You don't have to read my blog for long to notice that I'm a big fan of peplums. I like everything that accentuates the waist and creates an hourglass figure, and peplums are perfect for that. I usually pair them with tight pencil skirts for a super feminine look, but today I decided to try something different. Pairing this very girly, floral peplum top with dark jeans makes the overall look a bit more casual and practical - yet still feminine. What do you think?

Comments

 1. Olen aina kuvitellut että peplumit ovat litteämahaisten juttu, (joihin minäkään en kuulu) mutta sun päällä se näyttää hyvältä! Vau! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peplumeissa on tosi paljon eroja; istuvuus riippuu hirveästi mallista, materiaalista ja siitä, mihin kropan kohtaan peplum "osuu". Mutta ainakin omasta mielestäni oikean kokoinen ja istuva peplum itse asiassa peittää mahamakkarat kätevästi ja korostaa rintavarustusta ja vyötäröä. :)

   Delete
  2. Mulla ne vähäiset mitä olen kokeillut, tuntuu että jämähtää just tuohon mahan kohdalle, korostaen "hienosti" mun masua. Sillä mä kierrän ne kaukaa kaupassa :D

   Delete
  3. Harmi, ettei ole löytynyt sopivaa! Ei minullekaan kaikki sovi, juuri luovuin yhdestä peplum-topista koska se oli auttamattomasti liian lyhyt ja peplum oli sen takia huonolla kohdalla. Olen myös huomannut, että vähän jämäkämpää materiaalia oleva peplum toimii itselläni paremmin kuin sellainen löysää trikoota oleva, joka vaan "roikkuu" siinä mahan päällä. :D Ei se auta kuin kokeilla. :)

   Delete
 2. Toimii ja näyttää trendikkäältä :-)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts