Mint green from Primark

(English below)

Eilen juhlittiin taas yksiä kesähäitä ja valitsin tällä kertaa asukseni alkukesän Oxfordin reissulta ostetun Primarkin mintunvihreän mekon. Kyseessä on täysin sama mekko, kuin tässä postauksessa esittelemäni korallinpunainen printtimekko - ainoastaan eri värisenä ja ilman kuvioita.
Mekko/dress - Primark
Kengät/shoes - Primark
Korvakorut/earrings - Stellazeta
Kaulakoru/necklace - H&M
Mekon väri on mielestäni aivan ihana! Mintunvihreä on ollut yksi lempiväreistäni jo monta vuotta. Ainoa huono puoli tässä ohuen materiaalin ja vaalean värin yhdistelmässä on se, että mekko on hieman läpikuultava. Mutta sekin ongelma korjaantui pukemalla mekon alle puuterinväriset, lahkeelliset "mummopöksyt", jotka kätevästi litistävät myös vähän mahaa. ;)
Mieheni sisko loihti hiuksiini aivan upean kampauksen, joka keräsi kehuja illan aikana. Kaiken kaikkiaan kokonaisuus oli mielestäni tosi kiva ja tunsin oloni kesäisen kauniiksi!

Onkos täällä muita mintunvihreään hurahtaneita? :)

In English: Yesterday we went to another summer wedding, and this time I wore a mint green dress that I bought when I went to Primark in Oxford earlier this summer. As many of you already know, I'm madly in love with this color. It's just so pretty! 

I also have a patterned, coral version of this dress, which you can see in this post. The only problem with the mint green version is the fact that the material is a bit see-through, so I had to wear some nude shorts under the dress.

My fiancé's sister did my hair, which was lovely. I think it complemented the outfit perfectly and I felt really pretty.

Do you like to wear mint green?

Comments

 1. Oon ihan pienestä pitäen tykännyt mintunvihreestä.. Kasarilapsena mun rattaat on ollut sen väriset :D kävin viime viikolla Primarkissa ja olisin voinu jäädä sinne asuun!!!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä niin ihana kauppa! Harmi kun sitä ei ole Suomessa...tosin toisaalta ehkä ihan hyvä, olisin muuten varmaan vararikossa, heh. ;)

   Delete
 2. Todella kaunis mekko, ja ihanan kesäinen :) Itsekin tykkään mintunvihreästä vaikka tällä hetkellä miulla ei taida olla kuin yksi sitä väriä oleva t-paita. Miulla on ehkä hieman suurempi kynnys käyttää noin vaaleaa väriä näitten miun kilojen kanssa. Mutta varmaan joskus rohkaistun enemmän käyttämään myös tämmöisiä kivoja vaaleampia sävyjä.

  Miun blogissa olisi taas haaste siulle :D

  http://narseskanelamaa.blogspot.fi/2015/07/kymmenen-kysymysta.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Jos vähän arastelee pukeutua johonkin väriin, siihen voi onneksi pikkuhiljaa totuttautua asusteilla. Ja paljonhan riippuu myös vaatteen materiaalista ja mallista; kyllä vaaleat sävyt voivat näyttää oikein hyvältä myös isokokoisen päällä! :)

   Delete
 3. Ihanan värinen mekko ja kaunis nainen! <3

  ReplyDelete
 4. Hei, mun blogissa olisi haaste sulle :)

  http://jviideskerros.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia. :) Näitä haasteita on tullut nyt pari, niin teen varmaan jossain vaiheessa sellaisen yhdistelmäpostauksen niistä.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts