Mint, black and navy

(English below)

Pukeutuminen on kesällä ihanaa. Ei tarvitse miettiä ulkovaatteita, kerrospukeutumista tai käytännöllisyyttä. (No okei, tuota viimeistä ehkä, mutta ei läheskään samaan pisteeseen asti, kuin talvella.)

Sen takia kesällä tulee myös kokeiltua enemmän uusia asioita. 27 jakuttoman vuoden jälkeen olen innostunut jakuista. Enkä pelkästään työpukeutumisessa, vaan myös vapaa-ajalla.Jakku/blazer - Seppälä
T-paita/t-shirt - Ginatricot
Hame/skirt - Pink Clove (ASOS)
Kengät/shoes - Citymarket


Jakku t-paidan päällä tuo ryhtiä ja tyylikkyyttä arkiasuun. Se myös toimii kätevästi takin korvikkeena viileähkönä kesäpäivänä; sellaisena, jolloin villatakki ei ihan riitä, mutta nahka- tai farkkutakki on liian kuuma. 

Kuvissa valkoiselta näyttävä t-paita on muuten todellisuudessa hento mintunvihreä. Yksi suosikkiväreistäni, mutta erittäin haasteellinen valokuvattava!


Käytättekö te jakkuja arkena?


In English: During the summer, I tend to be more adventurous when it comes to clothing. Because I don't have to be as practical as in the winter, I can try new things. I never used to wear blazers before, but I really love them now - even outside work events. A blazer worn over a t-shirt instantly smartens up a casual outfit. It's also a good option when the weather is not quite cold enough for a leather jacket, but not warm enough to go without a jacket either.

By the way, the t-shirt I'm wearing looks white, but it's actually mint green; one of my favorite colors, but really hard to photograph!

Comments

 1. Mie haluaisin ostaa jonkun jakun justiinsa mutta on vähän haastava löytää sopivaa kun on kapeat hartiat ja leveä lantio/peräosasto...jää helposti monessa mallissa törsköttämään takaa se jakun helma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sopivan jakun löytäminen on kyllä haasteellista. Itsekin luulin pitkään, että en löydä mistään kivaa jakkua, joka sopisi meikäläisen kropalle. Tänä vuonna olen löytänyt parikin, molemmat Seppälän Great Girls mallistoa. Onnea metsästykseen! :)

   Delete
 2. The summers up north of Europe can be colder so a blazer is a good way of layering. It should be a staple in any womens wardrobe. :) I tend to be more adventurous in the summer too. It's easier cause you don't have to consider how much to put on. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. You are absolutely right, it really is a wardrobe staple! I can't believe I survived so long without one. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts