A perfect ten

(Scroll down for English)

Näyttää siltä, että maksimekot tulevat olemaan tänä kesänä isossa roolissa pukeutumisessani. Ne ovat käytännöllisiä, muuntautumiskykyisiä ja imartelevia. What's not to love? Itse olen tietenkin siinä mielessä onneekkaassa asemassa, että lähes 180-senttiselle varrelle on helpompi löytää sopiva maksimekko kuin 160-senttiselle. Viime aikoina olen kuitenkin kuullut useiden pienikokoisten ystävieni löytäneen sopivan pituisen mekon, joten ehkä vaatevalmistajat ovat vihdoin heränneet siihen todellisuuteen, että kaikki eivät välttämättä ole pituudenkaan suhteen "mallin mitoissa".Mekko ja kengät / Dress & shoes - Primark
Rannekoru/ Bracelet - Seppälä


Tämä Primarkista löytynyt ihanuus on itse asiassa hieman lyhyt minulle, mutta koska se on muuten täysi kymppi ja hintaakin oli sattumoisin vain kymmenen puntaa, annettakoon helman pituus anteeksi.


In English: It looks like maxi dresses are going to be a big part of my summer wardrobe this year. They are practical, versatile and flattering - what's not to love? I know I'm lucky because I'm tall, since it's a lot easier for tall women to find maxi dresses that fit. However, many of my shorter friends have found some cute ones lately, so maybe the brands are finally beginning to realize that they have customers of varying heights!

This dress is from Primark and it's actually a bit short on me (for reference, I'm almost 180 cm tall). However, since it's otherwise perfect AND only cost ten pounds, I was willing to overlook that!

Comments

 1. Ihana mekko! Primark on kyllä niin lemppari kauppa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, siellä tekee kyllä välillä aivan uskomattomia löytöjä!

   Delete
 2. Onpas tuossa mekossa kaunis selkä, todella nätin näköinen :)

  ReplyDelete
 3. Ihana mekko! ♡ Mä oon ite 170 cm ja mun lyhyempi kaveri aina harmittelee, kun sille maksimekot on liian pitkiä ja mulle just sopivia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Sulla on varmaan se "ideaalipituus" mitä maksimekkoihin tulee. Itselle suurin osa sopii mutta jotkut saattavat tosiaan olla peräti liian lyhyitä.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts