Break the rules

"Ja taas se pukeutuu johonkin, mihin tuon kokoisen ei kyllä kannattaisi. Ettäs kehtaa esitellä paksuja, kalpeita käsivarsiaan ihan pokkana!"


"There she goes again, wearing something a woman her size should not. How dare she expose her fat, pale arms!"

Toppi/top - Seppälä (hyvin vanha/very old)
Farkut/jeans - KappAhl
Kengät/shoes - Vagabond (Koo Kenkä)
Korut/jewellery - Bijou Brigitte


Minä aion nauttia tästä kesästä, satoi tai paistoi. Ja pyydän ja rukoilen kaikkia muita naisia tekemään samoin. Menkää ulos, liikkukaa, naurakaa, juhlikaa. Pukeutukaa shortseihin, kesämekkoihin ja bikineihin. Antaa hyllyvien kohtien hyllyä. Laittakaa aurinkorasvaa. Ei haittaa, jos ei rusketu, mutta älkää polttako itseänne! Suomen kesä on lyhyt, eikä sitä todellakaan kannata käyttää murehtimiseen. Muistakaa, että ihminen on muutakin kuin selluliittia, raskausarpia ja ryppyjä. Olkaa onnellisia.


I've decided to enjoy this summer, and I ask that you do the same. Go out, have fun, laugh. Wear shorts, dresses and bikinis. Forget about your wobbly bits. Put on some sunscreen. At least here in Finland, the summer is too short for worrying about insignificant things like cellulite, stretch marks or wrinkles. Be happy.

Comments

 1. Aivan oikea asenne! Ihmisen koolla ei ole väliä vaan sillä asenteella, millä kantaa itsensä <3 ja tuo kokonaisuus on todella tyylikäs :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pääasia on tosiaan se, että itse tuntuu olonsa hyväksi. :) Kaikkien ei tarvitse tykätä kaikesta, mutta jos ihminen hyväksyy itsensä ja on terve ja onnellinen, mitä väliä muiden mielipiteillä ihan oikeasti on? Yritetään mieluummin kaikki keskittyä omaan hyvinvointiin ja elämästä nauttimiseen! Kiitos kommentista!

   Delete
 2. Hyvältä näytät! Perus simppeli ja kiva asu!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts