New from Seppälä

Seppälä on aina ollut yksi lempparikaupoistani edullisten hintojen ja monipuolisen valikoiman takia. Talvella kuitenkin tuntui, etten löydä sieltä enää oikein mitään. No, nyt on kevät ja uudet kujeet! Yllätyin positiivisesti ja taisin yllättää itsenikin shoppailemalla oikein keväisiä värejä.

Tässä pari pikaräpsäystä kahdesta hankinnastani, parempia asukuvia tulee myöhemmin!

Seppälä stores have always been among my favorite places to shop at; they have a good selection of trendy clothes at affordable prices, and their plus size range has its moments as well. However, nothing in their collection has caught my eye lately - until today. I found these two tops that are just perfect for summer.

(Sorry about the bad pics - real outfit photos coming soon!)
Täydellisesti istuva printtipeplum! Tämä on normaalikokojen puolelta, joten muidenkin kuin plusnaisten kannattaa katsastaa tarjonta, jos tästä tykkäätte.

I love this peplum top - the print is so pretty and it fits perfectly. This is from the main range.

Uskoisitteko, että tämä paita on Great Girls -plussamallistoa? Harvoin Suomessa myytävissä, edullisissa plussavaatteissa näkee näin hauskoja leikkauksia. Tämä voisi olla hieman pidempi, mutta istuvuus on oikein hyvä.

This is from the plus size range, but it looks just as good as similar pieces in the main range, which is always awesome. I love the cut and the colour is perfect as well.
Mitäs tykkäätte? Ja shoppailetteko yleensä Seppälässä?

What do you think?Comments

  1. OOH! Toi pemplum on tosi jees ja keltanen käy sulle tosi hyvin! :-) Ja tossa punasessa on tosi kaunis leikkaus ja "se joku juju". Hyviä ostoksia <3 Tulis vaan se kesä vielä...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! En ole ikinä hirveästi tykännyt keltaisesta, mutta alan vähitellen lämmetä sille. :) Ja tuo alempi paita on itseasiassa oranssi, kuva vähän vääristää väriä punaisempaan suuntaan! Mutta tosi kiva sekin on joka tapauksessa. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts