What to wear on a bad day

(English below)

Minulla on viime aikoina ollut vähän huono fiilis omasta ulkonäöstäni. Itsetunto ilmeisesti ottaa osumaa aina, kun stressiä on paljon. On ollut sellainen rumaläskiolo. Kaikki varmaan tietävät sen tunteen, kun kaikki omasta naamasta varpaisiin asti tuntuu huonolta, mikään vaate ei näytä hyvältä ja yhtäkkiä on salaperäisesti unohtanut, miten tehdään kiva meikki tai laitetaan tukka. (Jos joku ei ole koskaan kokenut kyseistä tunnetta, onneksi olkoon!)

Edellä mainittujen fiilisten takia ei olisi suoraan sanottuna hirveästi huvittanut ottaa asukuvia eilen illalla. Ei olisi huvittanut edes laittautua, mutta olin menossa ulos syömään ja katsomaan stand up -keikkaa, joten ihan kotiverkkareissa en viitsinyt liikenteeseen lähteä.

Ja sitten alkoi suoraan sanottuna ottaa päähän oma asenne. Aikuinen nainen ei jää kotiin ruikuttamaan rumaläskiolon takia. Get over it, huulipunaa naamaan ja kuvia räpsimään vaikka väkisin.Toppi/top - Ginatricot
Neuletakki/cardigan - Indiska
Farkut/jeans - Seppälä
Kengät/shoes - Skopunkten
Laukku/clutch - Seppälä
Kaulakoru/necklace - Lahja/gift
Mustassa on se hyvä puoli, että siihen on turvallista verhoutua huonona päivänä. Aina ei halua erottua, ja se on ihan OK. Kun lähdin kotoa ja sain muuta ajateltavaa kuin oman lapsellisen angstini, rumaläskiolo unohtui nopeasti. Punainen huulipuna pelastaa aika paljon.

Onko teillä jotain pukeutumis- tai kauneuskikkoja huonoille päiville?


In English: Lately, my self-confidence has been at an ultimate low. I'm quite stressed out at the moment, and it always affects my body image and the way I feel about my looks. 

Frankly, I felt so ugly and awful yesterday that I did not feel like taking these outfit photos at all. But then I became very annoyed with myself and just decided to GET OVER IT, put some red lipstick on, go out to meet some friends and have a good time. 

Do you guys get these "bad days"? What do you do to make yourself feel more self-confident?

Comments

 1. Oletpas nättinä, siis todella kaunis asu! Suosin tummaa huonoina päivinä, se näyttää yleensä aina hyvältä ja hiukset ponnarille, se on mun reseptini :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, hyvä jos vähemmän hehkeä fiilis ei kuitenkaan heijastunut kuviin kovin pahasti. ;)

   Delete
 2. Musta on munki väri, kun pännii ja olo on läskipaskahirviörantautunuvalas. Mutta onneks noita päiviä on harvassa ;-) Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustaan pukeutuminen "huonoina vartalopäivinä" on varmasti aika yleistä. ;) Onneksi sellaiset päivät tosiaan nykyään ovat yleensä melko harvinaisia. Välillä tulee huonompia kausia, mutta itsetunto on kuin lihas - vähän lisää treeniä ja kyllä taas jaksaa!

   Delete
 3. I get days like this but putting some red lippy on and dressing up really helps me too, you look fabulous xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Sarah! For some reason, red lipstick always helps - it must be magic. :)

   Delete
 4. You look fantastic. When I have days like this I put my makeup on and my favourite perfume, a good pair of shoes and a nice dress and I'm ready to take on the world. Oh, and good music to get ready to! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, that's a good point about the music! Thank you for your lovely comment. :) xx

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts