Turn back time

Olen ollut viime torstaista asti kipeänä, eikä sen takia ole tullut juurikaan otettua uusia asukuvia. Sen sijaan tein vähän aikamatkailua vanhoihin kuvakansioihin ja ajattelin tehdä siitä postauksen. On hauska huomata, miten oma tyyli on blogin kirjoittamisen aikana muuttunut ja kehittynyt.

Since I've been ill for the past few days, I haven't really been up to taking outfit photos. Instead I decided to do some time travel and take a look back at my style and how it has changed since March 2012.
Maaliskuu / March 2012


Omistan edelleen tuon paidan ja tuon hameen. Ja vieläpä mahdun molempiin! Laukku kuuluu kestosuosikkeihini myös nykyään, mutta kengät ovat hajonneet käsiin jo aikoja sitten. Enkä nyt jälkikäteen ole ihan varma tuosta otsatukasta...

I still have that top and that skirt. And amazingly, they both still fit me! The clutch remains one of my favorites, but the shoes fell apart a long time ago. I'm not sure if that fringe was ever a good idea...
Maaliskuu / March 2012


Minulla on täsmälleen sama paita päällä tänään, maaliskuussa 2015. Shoppailen ehkä paljon, mutta kukaan ei voi väittää, ettenkö myös käyttäisi ostoksiani!

I'm wearing that same top today. Really. 
Maaliskuu / March 2013


Maaliskuu 2013 oli todella hektistä aikaa elämässäni. Stressaannuin niin pahasti, että hiukseni alkoivat lähteä. Huh. Mutta tuo paita oli kiva; harmi, että se meni rikki.


March 2013 was a hectic time for me. I was so stressed out that my hair started to fall out. But I did like that lace top; too bad it got badly torn and I had to throw it away.

Maaliskuu / March 2013


Omistan edelleen farkkuja lukuun ottamatta kaiken tästä asusta. Tykkäsin kyllä noista farkuista todella paljon, koska kulutin ne kirjaimellisesti puhki.

I still own everything I'm wearing here, except for the jeans. I loved them so much I wore them out!

Maaliskuu / March 2014


Tuo pitsipaita taitaa olla edelleen ainoa keltainen vaate, joka vaatekaapistani löytyy. Kivan keväistä.

I think that top is still the only piece of yellow clothing in my wardrobe. 
Maaliskuu / March 2014


Minulla oli vuosi sitten menossa itsevarma kausi, ja sen kyllä huomaa myös kuvista. Toivottavasti saan tuon fiiliksen vielä takaisin!

I remember feeling very pretty and self-confident when this photo was taken. I hope I'll feel like that again soon!


Maaliskuu / March 2015


Ja takaisin nykyhetkeen! Pientä synkkyyttä on ollut ilmassa, mutta suunta on onneksi taas parempi. Nyt kun vielä selättäisin tämän flunssan!

And we're back in the present. I was feeling a bit gloomy for a while but it's getting better. Now if I could only get rid of this flu!


Mitäs tykkäsitte aikamatkasta, pitäisikö tehdä joskus lisääkin tällaisia postauksia?


Would you like to see more posts like this in the future? Or would you prefer that I only post outfits that are new?

Comments

 1. Hauska postausidea :-) Ja ei nyt synkistellä, jookos? Kevättä ja uusia juttuja kohti <3

  ReplyDelete
 2. Tumma violetti ja musta ovat mun suosikit. Musta on aina niin tyylikäs ja juhlallinen (suosin itsekin tummaa). Aikamatkat ovat aina kivoja katsottavia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Kiva kuulla, että tykkäsit postauksesta!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts