Stripes from Vero Moda

(English below)

Vielä yksi nopea arkiasu ennen viikonloppua! Tänään oli räntäsateesta huolimatta keväinen fiilis, joka heijastui myös asuvalintaan.

Bolero - Vero Moda
Toppi/top - Lindex
Farkut/jeans - KappAhl
Kengät/shoes - Aleksi 13
Kaulakoru/necklace -Lindex
Kyllä, luitte oikein. Bolero on Vero Modasta! Äkkiseltään voisi luulla, että kyseiseltä merkiltä ei löytyisi yhtäkään vaatetta, joka mahtuisi minun kokoiselleni. (Puhun nyt siis perusmallistosta; osassa Vero Modan myymälöistä toki myydään Junarosea pluskokoisille). Tästä sen huomaa, että aina kannattaa kokeilla! Bolero on kokoa XL, joka Vero Modan nettisivujen mukaan vastaa numerokokoa 44 (minun kokoni on yleensä 46/48). Olisin itse asiassa mahtunut myös L-kokoon, mutta isompi koko istui hartioista paremmin. 

Bolerossa on todella pitkät ja kapeat hihat, joihin oli aluksi vaikea tottua - kuulun siihen ihmisryhmään, joka käärii aina hihansa. Mutta onhan se kivan pirtsakka! Jostain syystä keväällä tekee aina mieli pukeutua raitoihin.

Hauskaa perjantaita!


In English: Although the weather is horrible today, I feel like spring is in the air. It makes me want to wear stripes and bright colours! 

The bolero is from Vero Moda, and I was really surprised that it fit me. It's a size XL, which means EU 44 / UK 16. I'm usually a 46/48 or 18/20, so this just goes to show that you should always try things on.

Happy Friday!

Comments

 1. Ihana tuo bolero! Ja raidat on kyllä ihan must-juttu keväisin ja kesäisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Keväällä tulee aina raitainnostus, ne ovat jotenkin niin pirteitä ja raikkaita. :)

   Delete
 2. Your look is spot on!! Love this. I'm so in love with stripes these days so when I saw this bolero I think I need to see if I can find it and get my friend in Norway to buy it as they don't have Vero Moda here in UK as I know. :)

  ReplyDelete
 3. You look fab Hanna! I love horizontal stripes and pairing it with red is lovely. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much, Leah! :) I love stripes as well. x

   Delete
 4. Oi, että kun on kiva bolero! Kokeilin itsekin muutama viikko sitten raidallista jakkua, mutta se jäi kauppaan huonon istuvuuden vuoksi. Ja kyllä harmittaa! Raidat on niin kivoja! :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts