Liebster award (2)

(This post is a response to a challenge from a Finnish blog, so there won't be a translation this time, sorry!)

Sain narseskalta Liebster award -kysymyshaasteen. Olen tehnyt tämän haasteen jo ainakin kerran aikaisemmin, enkä ole valitettavasti löytänyt sen jälkeen juurikaan uusia, suomenkielisiä blogeja, joten en tällä kertaa jatka haastetta. Vastailen kuitenkin aina mielelläni kysymyksiin, koska tykkään itse lukea muiden bloggaajien vastauksia näihin. Kuvituksena ehkä hieman narsistisesti sekalaisia kuvia itsestäni, koska en osaa tehdä postausta ilman kuvia, heh.

1.  Mikä on lempikarkkisi?

Tämä on paha. Yllätys, yllätys, lihava tykkää karkista. ;) No, sentään minulla on nykyään herkkupäivä vain kerran viikossa, lopun ajan ainakin yritän syödä mahdollisimman terveellisesti. Ykkössuosikki karkkipuolelta on varmaan Lindtin A Touch of Sea Salt Dark Chocolate. Toimii parhaiten hyvän Chileläisen punaviinin kanssa.


2. Mitä mieltä olet suomalaisista huumoriohjelmista?

Jaa-a. Vähän vaihtelevaa mieltä. Tykkäsin Putouksesta "vanhoina hyvinä aikoina", viimeisimmän kauden katsoin vain Antti Holman takia, heh. Possesta tykkäsin myös. Ja koska asun paljasjalkaisen tamperelaisen kanssa, minut on tietysti vuosien varrella aivopesty Kummeli-faniksi...


3. Ilkein kommentti, jonka olet saanut blogiisi?

Olen saanut ensimmäiset epäasialliset kommenttini vasta nyt, kolmen ja puolen vuoden bloggaamisen jälkeen! Aika perussettiä, vaatevalintoihin ja ulkonäköön kohdistuvaa haukkumista. Trollaaminen ja kiusaaminen ovat ehdottomasti verkkoviestinnän huonoimpia puolia, mutta minun kohdallani bloggaamisen positiiviset vaikutukset ovat onneksi olleet huomattavasti voimakkaampia. Blogosfäärissä on kokemukseni mukaan tuhansia hyviä tyyppejä yhtä ilkeää ihmistä kohden. 

(En muuten julkaise negatiivisia kommentteja, jos ne a) eivät ole asiallista kritiikkiä ja b) on jätetty anonyyminä. Mielipiteensä saa sanoa ja negatiivistakin palautetta saa antaa, mutta se pitää tehdä asiallisesti ja omalla nimellä. Mielestäni hyvä ohjenuora on se, että jos et sanoisi kommenttiasi kyseiselle ihmiselle livenä päin naamaa, sitä ei kannata sanoa netissäkään.)


4. Kuvaile tyyliäsi (vaate/asusteet jne.) viidellä sanalla?

Naisellinen, vaihteleva, work in progress. 


5. Mikä on mielestäsi parasta keväässä?

Valoisuus ja se, että voi käyttää taas nättejä kenkiä!


6. Lempihahmosi muumeissa, ja miksi?

Ehkä Myy, koska hän on selvästi feministi. :D Toisaalta Muumimammalla on sellainen zen-asenne elämään, jota ihailen. Ja käsilaukku on myös minulle elintärkeä asia.


7. Mistä unelmoit tällä hetkellä?

Lomasta. Stressittömistä päivistä.


8. Benji- vai laskuvarjohyppy?

En mistään hinnasta tekisi kumpaakaan, hyi!

9. Mitä pelkäät?

Päivittäisellä tasolla pelkään epäonnistumista. Vakavammalla tasolla suurin pelkoni on läheisten menettäminen.


10. Mitä kokkaisit kolmen tähden illalliselle?

En ole nyt ihan varma, viittaako tämä kysymys johonkin tv-ohjelmaan vai siihen, että ruoka on kolmen tähden arvoista. :D En ole kovin kummoinen kokki, mutta teen hyviä salaatteja, pizzaa ja omenahyvettä. Salaatit olen oppinut kokeilemalla uusia juttuja, kahdesta muusta kiitos kuuluu äidille. ;)

11. Odotatko jo ensi joulua innolla? ^^

Haha, no en nyt ihan vielä! Vaikka jouluihminen olenkin. Odotan tällä hetkellä enemmän kesää. Olen myös menossa joulukuussa naimisiin, joten odotan sitä ehkä tänä vuonna enemmän kuin itse joulunaikaa. ;)


Siinä vastaukseni narseskan kysymyksiin, toivottavasti joku teistä jaksoi nämä lukea! En yleensä kirjoita tänne hirveästi omasta elämästäni, mutta näiden kysymyshaasteiden kautta minut saa näköjään puhumaan välillä muustakin, kuin vaatteista.

Kiitos narseskalle haasteesta ja mukavaa viikonloppua!
Comments

Popular Posts