Bootcut

(English below)

Muistatteko, kun pillifarkut tulivat muotiin? Voi sitä kauhistelua! Kamalan kasaria ja epäimartelevaa, eihän tuollaisia voi käyttää. Itse taisin ostaa ensimmäiset pillifarkkuni vuonna 2007. Ja sen jälkeen kaupoissa ei ole muita farkkuja juuri näkynyt. Paitsi nyt.

Bootcut on tehnyt comebackin! Ja taas kauhistellaan. Mutta minä olen kuulkaa oikein tyytyväinen! Koska minua on siunattu leveällä lantiolla ja erittäin muhkeilla reisillä, mutta kuitenkin pitkillä ja reisiin verrattuna kapeahkoilla säärillä, näytän pillifarkuissa lähinnä ylösalaisin käännetyltä keilalta. Kevyesti levenevä lahje puolestaan tasapainottaa tilannetta mukavasti. Sen vuoksi olen bootcutin ystävä. Ja nyt niitä saa taas kaupoista!
Pusero/blouse - H&M+
Farkut/jeans - Seppälä
Kengät/shoes - Din Sko
Kaulakoru/necklace - H&M
Jakku/jacket - Seppälä
Bootcutfarkkujen lisäksi vaatekaapistani löytyy nyt ensimmäistä kertaa elämässäni asiallinen, musta jakku. Tämä oli tarpeellinen hankinta, koska ihan kaikkiin tilaisuuksiin ei voi tutkijakaan mennä villatakissa.
Sekä jakku että farkut löytyivät erittäin edulliseen hintaan erään sulkeutuvan Seppälän loppuunmyynnistä. Loppuunmyynneissä kannattaa aina käydä!


Mitäs mieltä olette tuosta bootcutin paluusta? Hieno homma vai pillit forever?


In English: Skinny jeans have been the fashionable choice for quite some time now. But finally, the bootcut is here again! I have always preferred the bootcut style to skinny jeans because I have big hips and thighs; the bootcut balances things out nicely. So I'm very happy about this comeback to fashion! 

I have also bought my first "smart" jacket. Most days, I dress quite casually, but I can't really go to an international conference wearing an old cardigan!

Both the jeans and the jacket were on sale which is always a bonus.

What's your opinion on bootcut jeans?


Comments

 1. Tykkään pilleistä, mutta en laita hanttiin tällekään leveydelle :) aika myöhään rohkenin pillejä käyttää, tälle voisi lämmetä nopeammin :) hyvältä näyttää !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! En minäkään pillejä varsinaisesti vastusta, käytän niitä ihan mielelläni varsinkin saappaiden kanssa. Mutta tiedostan sen faktan, että tämä malli sopii vartalotyypilleni paremmin. :)

   Delete
 2. Ensin kauhistelin tätä "uutta" bootcut-muotia, mutta silmä alkaa taas tottua leveämpään lahkseeseen. Onneksi en vintannut omis bootcuteja kirppikselle, koska nyt ne menee ehdottomasti käyttöön, mutta pillien rinnalle ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, että säästit! ;) Mullakin on yhdet vanhat, mutta ne alkaa olla aika puhki... olen kyllä käyttänyt niitä aiemminkin, vaikka olivat "poissa muodista". Hyi minua. :D P.s. En tiedä, mitä Blogger sekoilee, mutta sama kommentti tuli kaksi kertaa...sen takia poistin toisen. :)

   Delete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. Kaunis kokonaisuus. Bootcutteja on saanut kyllä, mutta ei kovin helpolla. Itselläni on ollut koko ajan sellaisia, pillit eivät vaan ole ne imartelevimmat kun on lantiota ja reisiä vaikka niitä monesti pidänkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, farkkuliikkeistä ja muista hyvin varustelluista kaupoista on varmaan löytynyt bootcut-farkkuja tällä välilläkin. Mutta noissa "halpisliikkeissä" joissa itse shoppailen on ollut kyllä aika pillivoittoista, varsinkin plussapuolella. :) Tai sitten ne "epämuodikkaat" bootcutit on pidetty jossain nurkassa, mistä en ole niitä bongannut. :D

   Delete
 5. Itsekin tykkään tuon mallisista housuista.. ja silti miulla ei tällä hetkellä oo sellasia :D Ehkä hankin joskus :D

  Anyways. Miulla ois siulle taas haaste blogissani ;)

  http://narseskanelamaa.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt niitä varmaan alkaa taas tulla enemmän kauppoihin, niin ehkä hankintakin tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi. :) Kiitos haasteesta!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts