Monochrome top & statement necklace

(English below)

Yhden "syvällisemmän" postauksen jälkeen on taas hyvä palata vaatehömppään. Tässäpä keskiviikkoiltapäivän asu!
Toppi/top - Ginatricot (3 €)
Bolero - Seppälä
Hame/skirt - Lindex
Kengät/shoes - Aleksi 13
Kaulakoru/necklace - Lindex (5,40 €)
Kyllä, tuo printtitoppi oli ihan oikeasti noin halpa. Ostin sen sovittamatta joulun jälkeisistä alennusmyynneistä. Kolmen euron topista olisi voinut tehdä vaikka pölyrätin, jos se ei olisi ollut sopiva. Mutta ihan kivasti se istuu ja suoriutui kunnialla (ts. ilman sen suurempaa kutistumista) myös ensimmäisestä pesusta. 

On se jännää, miten ihmisen korumaku muuttuu. Muutama vuosi sitten isot, roikkuvat korvikset olivat minulle "se juttu". Nykyään jaksan harvoin käyttää korvakoruja arkena; ne tarttuvat vaatteisiin eivätkä kuitenkaan näy tuolta hiusten alta juuri ollenkaan. Statement-kaulakoruista sen sijaan innostun päivä päivältä enemmän. Oikealla korulla voi luoda yksinkertaiseenkin asuun ihan uusia ulottuvuuksia.


Hauskaa loppuviikkoa!


In English: Yes, that top really cost 3 €. I didn't even bother to try it on before buying it! I really like the print though, and I'm pleased to inform you that despite the low price, this one did not shrink when I washed it. 

I'm really into statement necklaces at the moment. I used to be all about the earrings, but these days I wear a necklace more often. I think a good necklace can turn even the most ordinary outfit into something interesting.  

Comments

  1. Ihan mielettömän kiva asu!! Voi kun mäkin oppisin käyttämään hameita "arkena" :) Tai siis kun töissä tulee kuljettua collegehousuissa tai parhaat päivänsä nähneissä farkuissa, niin vapaa-ajalla olisi ihana laittautua, kun lähtee vaikka kaupunkiin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Itsekin tulee nykyään harmillisen harvoin käytettyä arkena hametta, koska a) farkut ovat kylmällä säällä helpommat ja b) menen yleensä suoraan yliopistolta salille ja suihkun jälkeen on ärsyttävää kiskoa sukkahousut takaisin jalkaan. :D Iltamenoja varten saatan sitten vaihtaa hameen. Kevättä odotellessa!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts