ASOS CURVE Lace Maxi Dress (for Valentine's Day)

(English below)

Pidän supernaisellisesta tyylistä. Jos se olisi mahdollista, käyttäisin joka päivä mekkoa, kihartaisin hiukseni ja sivelisin huulilleni punaista huulipunaa. Koska se ei kuitenkaan käytännössä onnistu, pitää tyytyä ottamaan glamour-yliannostus silloin, kun siihen on mahdollisuus.

Olen menossa ensi viikonloppuna minilomalle mieheni kanssa, ja sattuupa lauantaina olemaan se ystävänpäiväkin. Onko parempaa ajankohtaa pukeutua vähän "överiin" mekkoon, jollaista ei ihan joka päivä tule vastaan (ainakaan minun ylläni)?
Mekko/dress - ASOS Curve
Kaulakoru/necklace - Ginatricot
Kengät/shoes - Seppälä


Tähän kolttuun ajattelin sonnustautua, tosin säädyllisyyden  säätilan vuoksi tietysti sukkahousujen kanssa, plus huivi tai bolero lämmikkeeksi.

Ja kyllä, minulla on mahaa ja kyllä, mekko on vartalonmyötäinen. Ihan sama. Tämä on minun filmitähtimekkoni. Ja kyllä se oma ukko on sen mahan jo muutenkin nähnyt. ;)

Onko teillä ensi viikonlopulle jotain kivoja suunnitelmia ystävien tai puolison kanssa?


In English: I like feminine clothes. If I could, I would wear a dress every day. Sadly, that's not  possible, at least not during the winter. Valentine's Day is the perfect excuse to go a bit over the top with glamour. This year, I'm going to wear this ASOS Curve maxi dress. It's my film star dress and I love it - I don't even care about my visible belly outline. 

Do you have any plans for Valentine's Day, and what are you going to wear?

Comments

 1. Ukkosi saa olla onnellinen noin upeasta naisesta ! Meillä ei yleensä erityisesti noteerata ko. päivää , mutta olen kyllä vähän vihjaillut ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, kiitos, pitääpä sanoa ukolle tuollaiset terveiset. ;) Ja aina kannattaa vihjailla! :)

   Delete
 2. Ihana mekko!! <3<3 mä niin rakastan tota beigen ja mustan pitsiyhdistelmää!! <3

  Ompelin pari vuotta sitten pikkujoulumekoks vähän vastaavan mut lyhyemmän.. Se on edelleen mun lemppari <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Terhi! <3 Tykkään itsekin kovasti tuosta yhdistelmästä!

   Delete
 3. The dress is stunning and you look gorgeous. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Leah! I was a bit unsure about this dress at first, but after taking these pics I really fell in love with it. :) xx

   Delete
 4. Mä aion vaan hiihtää ja rentoilla. Ihania tällaiset viikonloput jolle ei ole mtn suunnitelmia, kun arki on jo niin kiireistä :) Mutta kyllä sitä silloin tällöin kiva käydä tuulettumassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvältä kuulostaa rentoutuminenkin. :) Meillä ei ollut mieheni kanssa juurikaan yhteistä laatuaikaa tammikuussa, joten on kyllä tosi kiva lähteä kahdestaan pienelle reissulle.

   Delete
 5. Toi mekko on NIIN magee!! Tyylikäs ja megaseksikäs samaan aikaan :-) Miehelle vaan tosiaan terveisiä :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ninni! Mietin kyllä vähän tuota halkiota, että onko peräti liian sexy ravintolaan... mutta eiköhän se tummien sukkisten kanssa mene. ;)

   Delete
 6. On upea mekko, ihanaa kun on joku tilaisuus, jossa tuollaista voi käyttää! :) Meillä on lähestyvän h-hetken vuoksi suunnitelmat aika lailla sellaisia "jos mitään ei tapahdu niin sitten". Näillä näkymin ystävänpäivään tiedossa brunssittelua kahdestaan. Ehkäpä viimeisen kerran piiiitkäänaikaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Elisa! Olin kyllä ehkä lauantaina vähän ylipukeutunut verrattuna ravintolan muihin asiakkaisiin, koska liikkeellä oli paljon hiihtolomaa viettäviä perheitä. :D Mutta nykyään tulee käytyä ulkona syömässä sen verran harvoin, että pakkohan sitä oli vähän panostaa! Toivottavasti teilläkin meni ystävänpäivä mukavan rauhallisesti. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts