Fri - Sat

(English below)

Hei taas! Tämä viikko on ollut erittäin kiireinen, ja koska olen tehnyt töitä kotona, päivän asuista on ollut tyylikkyys kaukana. Halusinkin sen vuoksi ottaa asukuvat sekä perjantaina, että lauantaina, koska näytin pitkästä aikaa "ihmiseltä".
Paita/top - Ginatricot
Korut/jewellery - Ginatricot
Hame/skirt - Forever21
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - Din Sko
Esittelen ensin eilisen asun, koska siihen kuului enemmän uutta. On hieman huvittavaa, että juuri hetki sitten valitin, että en löydä Ginasta enää mitään. Olen nimittäin lähiaikoina ostanut sieltä parikin kivaa yläosaa. Peplum-innostukseni on taas voimissaan, ja tämä paita (n. 20 €) oli mielestäni todella imarteleva. Kaula-aukko tosin on vähän turhankin avoin, sen kanssa saa olla aika varovainen!

Korut löytyivät samaisesta liikkeestä, jossa sattui olemaan viime viikolla kaikki korut -30 % tarjous. Ostan nykyään aika vähän koruja, mutta näihin ihastuin.

Tämä asu oli ylläni ulkomaille muuttavan ystäväni valmistujaisissa/läksiäisissä.
Toppi/top - Ginatricot
Farkkuhame/denim skirt - Sokos/Gossip
Rannekoru/bracelet - Lahja/gift
Kengät/shoes - Din Sko
Tämä asu taas on perjantai-illalta, jolloin vietin rauhallisia illanistujaisia parin entisen työkaverin kanssa. Myös perjantaina valitsin hame ja peplum -yhdistelmän, ja tämänkin topin ostopaikka oli Ginatricot. Tämä yksilö on tosin viime vuoden mallistoa. 
Molempina iltoina käytin uudehkoja Din Skon nilkkureitani. Nämä ovat olleet oikein mukavat jalassa, ja vaikka kadut olivat eilen illalla todella liukkaat, pysyin pystyssä. Kömpelö kun olen, minulle tuo tolppakorko on huomattavasti helpompi vaihtoehto kuin ohut piikkikorko.


Mitäs pidätte, kumpi näistä tyyleistä vie voiton?


In English: Since I spent most of the week working from home and rocking the sweatpants and no makeup look, I wanted to wear something nice - and take outfit pics - on Friday and Saturday. 

The first look is from last night. I went to a going away party for a friend who's moving abroad. The top and the jewellery (both from Ginatricot, which is funny since I just mentioned I don't really shop there anymore) are new. I really like the peplum, it's so flattering. 

I wore the second outfit on Friday to a girls' night in. Again, I chose the peplum & skirt look. But hey, why change it if it works? 

I've been really pleased with my new ankle boots from Din Sko - they are comfortable, they make my legs look slimmer and I can actually walk in them!

So, which look do you prefer?


Comments

Popular Posts