Not a Christmas Party Outfit

(English below)

En tiedä teistä, mutta minun joulufiilistelyni alkoivat tänään. Kun olin pieni, ensimmäisenä adventtina leivottiin perinteisesti piparkakkuja äidin kanssa. Tänä vuonna päätin toteuttaa astetta helpomman leipomisoperaation; odottelen tässä torttutaikinalevyjen sulamista.

Tänä viikonloppuna on juhlittu peräti kaksia pikkujouluja (yliopistolla ja kaveriporukalla), enkä tietenkään ottanut kummaltakaan illalta asukuvia. Torstaina sen sijaan nappasin nopeat kuvat. Olin menossa yliopistolle ja sieltä suoraan hieman hienompaan paikkaan syömään, joten asun piti olla käytännöllinen, mutta siisti.
Mekko/dress - ASOS Curve
Farkut/jeans - KappAhl
Neule/cardigan - Seppälä
Helmet/necklace - Lahja/gift
Kengät/shoes - Seppälä
En yleensä oikein välitä "mekko housujen päällä" lookista, mutta puolustuksekseni totean: a) nuo KappAhlin farkut ovat niin pillit, että ne näyttävät melkein leggareilta, ja b) tuo mekko on sen verran lyhyt, että se menee oikeastaan tunikasta. Ja torstaina oli tosi kylmä!

(Kengät ovat muuten huijausta - en viitsinyt ottaa sisällä kuvia kuraiset talvisaappaat jalassa, joten nappasin kuviin ensimmäiset käteen osuneet korkkarit. Se, että sääret näyttävät hyvältä, on pelkkää bonusta.)

Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille! Joko olette innoissanne joulusta?


In English: Today I feel like I'm finally "allowed" to start getting excited about Christmas. I'm baking and listening to Christmas music. I only wish we would get some snow already!

I've been to a couple of Christmas parties this weekend, and of course I forgot to take any outfit pictures. However, I did take pictures on Thursday. I was going to the university and, after that, having dinner with a friend, so I wanted to wear something nice but practical. I'm not usually crazy about the "dress over jeans" look, but I think a dress this short can work as a tunic.

Are you guys already excited about Christmas?

Comments

 1. I love your choice of outfit, I haven't quite got into the Christmas spirit yet!! xx

  ReplyDelete
 2. En ole lainkaan jouluihminen. Pitäydyn tavallisessa arjessa, en halua stressiä ja kiirettä :) Kaunis asu ja ton mekon helma on kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei joulusta kannatakaan stressiä ottaa, nauttia vain. :) Kiitos kommentista!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts