Little Blue Dress

(English below)

Eilen oli hieno maanantai! Osallistuin erääseen tärkeään tohtoriopintoihini liittyvään tilaisuuteen ja pääsin käyttämään Zizzin sinistä mekkoa, jonka olin hankkinut kyseistä tilaisuutta varten. Kyseessä on kuitenkin sen verran monikäyttöinen vaate, että ensimmäinen käyttökerta tuskin jää viimeiseksi.
Mekko/dress - Zizzi
Kaulakoru/necklace - H&M
Laukku/clutch - Lahja/gift
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - Skopunkten


Ihastuin tähän yksinkertaiseen mekkoon, jonka juju piilee selkäpuolella. Sininen on mukavaa vaihtelua mustalle, mutta kuitenkin helposti yhdisteltävissä. Ja juu, korkkareiden kanssa tämäkin olisi ollut tyylikkäämpi, mutta tällä kertaa käytännöllisyys voitti. 
Edestä kovin simppeli mekko suorastaan huusi näyttävää kaulakorua kaverikseen. H&M:n koru (9,95 €) on uusi, MUTTA ei varsinaisesti koruhaasteeni rikkomus...olen nimittäin jo ehtinyt käyttää kaikki kaulakoruni kertaalleen läpi!

Mitä pidätte tästä sinisestä juhla-asusta? Onko siitä klassisen pikkumustan haastajaksi?

In English: I bought this blue dress from Zizzi for a specific event related to my doctoral studies, but I'm sure I will use it a lot more often. I think this is a nice alternative to the basic LBD, and I especially like the detail in the back. However, it did feel like it was missing something, so I added a statement necklace (H&M, 9,95 €)...which was not really against the rules of my jewellery challenge, since I have already worn all my necklaces at this point!

Comments

 1. Replies
  1. Kiitoksia! :) Tämä oli niitä, joita katsoo henkarissa ja miettii, että jaa-a... mutta sitten päällä se näyttääkin täydelliseltä. :)

   Delete
 2. That outfit suits you very well :)

  ReplyDelete
 3. Hieno mekko! Harmi, ettei täällä Lahdessa ole enää Zizziä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Itse en ole hirveästi Zizzissä shoppaillut, lähinnä koska sen hintataso on mielestäni aika korkea. Mutta välillä on hyvä sijoittaa laatuun, ja tässä mekossa toivon mukaan juhlitaan vielä monet juhlat. :)

   Delete
 4. Kiva ja varmasti monikäyttöinen mekko. Selkäpuolen juju on persoonallinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia. Minua viehätti tässä juurikin se, että etupuoli on todella yksinkertainen, mutta selkäpuoli on näyttävämpi. Varmasti tulee käytettyä jatkossakin. :)

   Delete
 5. Oo miten kaunis mekko! Selkäpuoli on upea! Näytät tosi hyvältä!
  xx J

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos J! Tykästyin itsekin juuri tuohon selän yksityiskohtaan. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts