Denim and lace

(English below)

Käytän yleensä viikonloppuiltaisin mekkoja tai hameita. Vaikka farkut ovat arkivaatekaappini keskeisimpiä vaatteita, pippaloihin en niitä laita. Lauantaina päätin kuitenkin tehdä poikkeuksen.

Mekko/dress - ASOS Curve
Farkut/jeans - KappAhl
Laukku/clutch - H&M
Kaulakoru/necklace -H&M
Kengät/shoes - Skopunkten
Rannekoru/bracelet - Lahja/gift

Tuo pitsimekko on vähän turhan lyhyt minulle, mutta farkkujen kanssa siinä kehtaa lähteä ihmisten ilmoille. Nuo KappAhlin vaaleat farkut ovat muuten oikeastaan ainoat istuvat farkkuni tällä hetkellä, kaikki muut ovat ärsyttävän lököttäviä. Pitäisi lähteä farkkuostoksille, mutta välttelen sitä tietysti viimeiseen asti, koska se on mielestäni epäinhimillistä kidutusta.

Käytättekö te paljon farkkuja? Ja lähdettekö niissä myös juhlimaan?


In English: I wear jeans a lot during the week, but if I'm going out on a Saturday night I usually choose a nice dress or a cute skirt. Last week I made an exception. I love this lace LBD, but it's a bit too short for me, so I decided to pair it with jeans. These jeans from KappAhl are actually the only jeans I own that really fit - all the other pairs I have are way too baggy. (I tend to buy jeans that are too big for me; it's a problem.)

Do you wear jeans often?

Comments

 1. Riippuu tietysti juhlista , mutta kyllä hyvinistuvat farkut kelpaavat myös juhliin. Itselläni useimmiten mustat tai oikein tummat siniset . Kiva tuo musta mekko :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, se on kyllä kiva, vaikkakin liian lyhyt. :) Heh, mihinkään iltapukujuhliin ei kyllä ehkä tulisi laitettua farkkuja. ;)

   Delete
 2. Riippuu juhlista, joihinkin voi lähteä, kaikkiin ei tietenkään. Ihastuin tuohon laukkuusi, todella kaunis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se toi mielestäni kivasti väriä kokonaisuuteen.

   Delete
 3. Ihana asukokonaisuus! :) Farkkujen sovittaminen on ihan kauheeta, siinä hommassa tulee hirveän kuuma :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, se on kamalaa! Itse ahdistun siitä ähkimisestä ja äheltämisestä, ja inhoan sovittaa liian tiukalta tuntuvia farkkuja. Mikä johtaa sitten siihen, että kaikki farkkuni ovat liian isoja, koska niidenhän pitäisi olla ostovaiheessa mahdollisimman tiukat. Huoh! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts