Holiday beauty

(English below)

Tämä postaus on anteeksiantamattomasti myöhässä, mutta olkoon. Tarkoituksena on esitellä pari elokuisella kesälomareissullani hankittua kosmetiikkatuotetta. Reissusta on tosiaan vierähtänyt aikaa jo yli kuukausi, mutta olenpahan kerrankin ehtinyt testailla tuotteita rauhassa!
Joensuun H&M:ltä mukaani tarttui ale-hintainen mintunvihreä meikkipussi, myöskin alessa ollut kolmen luomivärinapin pakkaus ja huulikynä (tai mikä nyt sitten onkaan virallinen nimi tuolle kapistukselle).

Sekä napit että kynä olivat laadullisesti positiivisia yllätyksiä. Valkoisen, violetin ja hopeanharmaan (piilossa hintalapun alla) luomivärin pysyvyys ja peittävyys ovat oikean pohjustuksen kanssa mielestäni parempaa luokkaa kuin esimerkiksi joissakin omistamissani Lumenen luomiväreissä. Aiemmin minulla on ollut päinvastaisia kokemuksia Hennesin meikeistä, joten täydellä hintaa en olisi tätä pakkausta ostanut. Täytenee kokeilla toisenkin kerran siltä varalta, että muutkin kyseisen puljun luomivärit ovat muuttuneet parempaan suuntaan.
Kaikki kolme sävyä ovat aika shimmerisiä, mutta tuo keskimmäinen violetti - joka sattuu olemaan suosikkini - on hieman muita mattaisempi.

Korallinpunertava huulikynä on ollut yksi alkusyksyn luottotuotteitani. Tämän koostumus on lähempänä huulikiiltoa kuin huulipunaa, mutta sillä saa silti mukavasti sävyä huulille. Jostain syystä näitä kynänmallisia huulituotteita on mielestäni tosi mukava ja helppo käyttää. Pysyvyys tässä on huonompi kuin esim. omistamassani L'orealin vastaavassa, mutta toisaalta hintakin on huomattavasti halvempi. Tämä kustansi muistaakseni noin neljä euroa.
Lisäksi hankin reissullani pari vartalonhoitotuotetta. Olin halunnut kokeilla tuota herkulliselta kuulostavaa The Body Shopin "vartalosorbettia" jo kauan, ja äitini osti minulle apteekkireissun yhteydessä Acon kuorintavoiteen, "koska se oli niin söpö".
Minä kuulun niihin ihmisiin, joiden mielestä kuorintavoiteen pitää "tuntua" kuorivalta, eli siinä pitää olla selkeästi erottuvia rakeita, joiden voi oikein kuvitella vievän kaiken lian ja kuolleen ihon mennessään! Ja tämä Acon kuorinta tosiaankin tuntuu, minkä vuoksi en ehkä suosittelisi sitä hyvin herkkähipiäisille tai niille, jotka eivät pidä karkean tuntuisesta kuorinnasta. Tuoksuna tässä on mieto ja ihan miellyttävä kukkaistuoksu, ei mitään kovin spesiaalia sillä osastolla.

Tuo Body Sorbet on kyllä tosi jännä tuote, ja hieman harmittelen sitä, että ostin sen vasta loppukesästä. Voin kuvitella, miten ihanasti tämä superkevyt tuote olisi viilentänyt helteillä, jos sen olisi laittanut vaikka hetkeksi kylmään ennen käyttöä! Tämä on tosiaan niin kevyttä kamaa, että se tuntuu "haihtuvan" sekunneissa levityksen jälkeen. Kiireessä erinomainen ominaisuus, mutta epäilen, että tämä ei ole talvi-iholleni tarpeeksi kosteuttava tuote, vaan se jää pakkasten alettua suosiolla odottamaan kevättä. Pidän tuosta The Body Shopin Moringa-tuoksusta myös muissa tuotteissa, ja tämän tuotteen kohdalla siitä jää myös aavistus iholle. Body Sorbetin hinta The Body Shopin nettisivuilla näyttäisi olevan tällä hetkellä 14,50 €.

Sellaisia löytöjä, vähän myöhässä tosin. Mutta eipä näiden jälkeen ole tullut juurikaan uutta kosmetiikkaa ostettua... tohtoriopintojen alkamisen myötä säästäväisyyden tarve on taas korostunut, joten se osa blogin teemasta saa jälleen vähän enemmän näkyvyyttä. ;)

In English: I'm posting this shamefully late, since I bought all these products during my summer holiday in August. The eyeshadow trio and lip pen from H&M were both positive surprises: the eyeshadows stay put (when used with a proper primer, of course) and the shades are really pretty, especially the lilac one. The coral lip pen is more like a gloss than a lipstick, but it still gives my lips a nice pop of colour. It does not stay on as long as its more expensive counterparts, but I think that's reasonable considering the fact that it costs around 4 €.

I was dying to try The Body Shop's Body Sorbet (14,50 €), and it does smell and feel quite delicious. However, my skin gets very dry during the winter months, and I'm pretty sure this product will not be moisturizing enough for that time. 

The Aco Summer Breeze Body Scrub was a gift from my mother - she could not resist the cute packaging. I like a body scrub that I can really "feel", but this might be too rough for those with very sensitive skin. The floral scent is lovely, if a bit mild for my taste. 

Comments

 1. Hyvä hinta ja kivat värit. Kynäsi taitaa olla ns huulikiiltokynä eli Lip sorbet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitos tarkennuksesta ;) Pakkauksessa lukee hyvin informatiivisesti vain "lip pen" :)

   Delete
 2. Joo tietenkin, nimitys vaihtelee valmistajittain. Hassu minä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti sama tuote kulkee kyllä monella eri nimellä valmistajasta riippuen. :) Mutta eipä tuolla kai niin väliä, kun kuvista kaikki kuitenkin näkevät, millainen kapistus on kyseessä. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts