Dangerous Curves Ahead

(English below)

Vaikka olen periaatteessa sitä mieltä, että meidän kaikkien tulee pukeutua juuri siten, kuin haluamme, omassa pukeutumisessani sana "imarteleva" on aina ollut vahvasti läsnä. En (enää) verhoa kurvejani löysiin kaapuihin tai käytä pelkkää mustaa, mutta tunnistan hyvät ja huonot piirteeni, ja pyrin korostamaan hyviä. Joskus minunkin kuitenkin tekee mieli haistattaa "imartelevalle" pitkät, ja pukeutua johonkin, joka korostaa jokaista kurvia ja muhkuraa. Mikäs siinä, jos siltä tuntuu!
Mekko/dress - Ginatricot
Bolero - Cubus
Kengät/shoes - Seppälä
Kaulakoru/necklace - Lahja/gift


Olen viimeksi käyttänyt tätä mekkoa keväällä 2012 (tosin silloin pidin sitä toppina hameen kanssa). Olin tuolloin hieman hoikempi kuin nykyään, mutta tähän pukeutuminen tuntui silti riemuvoitolta taistelussani huonoa itsetuntoa vastaan. Tällä hetkellä en ole tarpeeksi rohkea lähtemään tässä julkisille paikoille (ja jos lähtisin, laittaisin todellakin mustat sukkahousut), mutta pidin tätä eilisillan kotona, ja minulla oli siinä oikein mukava olo - kaikkine muhkuroineni.

Positiivista sunnuntaita!

In English: Although I believe we should all wear whatever the hell we want, I still tend to choose clothes that can be considered "flattering". I won't hide my body, but I try to accentuate my best features. However, sometimes even I just want to say "f*** flattering", and put on something that shows all my curves and bumps. For example this dress, which I have not worn in years. Last night I did, and guess what? I felt fabulous.

Comments

 1. Miksi ihmeessä tuossa ei voi lähteä ihmistenilmoille? Sehän sopii hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole tällä hetkellä oman kroppani/painoni kanssa ihan sillä mukavuusalueella, että tuntisin oloni hyväksi esim. jossain baarissa noin lyhyessä ja vartalonmyötäisessä mekossa. Mutta ehkä parin kilon pudotuksen jälkeen siellä taas ollaan. :) Ja kiva kuulla, että näyttää mielestäsi jo nykytilanteessa ihan hyvältä!

   Delete
 2. Hyvältä tuo mekko näyttää sinulla. Miksi niiden sukkahousujen pitäisi aina olla mustat? Sukkahousuja löytyy sekä hauskoilla kuvioilla, sekä hauskoissa väreissä. Niien kanssa joutuu sovittelemaan enemmän kuin mustien kanssa yhteensopivuutta muun pukeutumisen kanssa, mutta saa myös paljon lisää näyttävyyttä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, ja kiitos kommentista. :) Mustat tai ihonväriset sukkahousut istuvat omaan tyyliini parhaiten, vaikka välillä on kyllä ihan kiva ostaa jotkut sellaisetkin, joissa on esim. pitsikuviota. Valitettavasti minun tapauksessani myös nämä paksut reidet rajaavat jonkin verran valikoimaa, koska tarpeeksi isossa koossa harvemmin löytyy erikoisempia sukkiksia.

   Delete
 3. Musta tuntuu,et mulla on toi sama mekko lepardina ja pinkkinä :D Oon monta kertaa miettiny tota sukkahousujuttua myös, mutta tullut kuitenkin siihen lopputulokseen,että jos jotain häiritsee mun muhkut ni kattokoon muualle.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, oikea asenne! Mulla on lähinnä itselläni sekä mukavampi että itsevarmempi olo mustissa sukkahousuissa. En tykkää superohuiden sukkahousujen materiaaleista, kun taas esim. KappAhlin 60 den mustat sukkikset on tosi pehmeät ja mukavat.

   Delete
  2. Kokeile noita kiiltäviä pirkka sukkahousuja, niitä on paria väriä ja hintaa muistaakseni 2,49€ ja kestää monta käyttökertaa. Oon todennu ne parhaiks hinta-laatusuhteeltaan :)

   Delete
 4. Todella kaunis mekko ja passaa sulle tosi hyvin. Mä oon todella huono käyttämään mekkoja vaikka toisaalta rakastan niitä ja ihastelen aina netissä ja kaupoissa sekä toki muiden päällä. Viimeksi kuitenkin yksissä juhlissa "räväytin" ja laitoin mekon päälle. Miehen äitikin sanoi, että kylläpä olin nätisti pukeutunut :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitoksia! Siihen kyllä kiinnittää aina erityistä huomiota, jos joku "housuihminen" ilmestyy juhliin mekko päällä. Hieno juttu, että uskaltauduit pois mukavuusalueelta ja sait vielä kehujakin. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts