Country girl

(English below)

Hei vaan!

Blogin päivitystahti on näköjään taas noin kerran viikossa, eli juuri sen verran kuin töiden ja opiskelun ohessa ehdin. En kuitenkaan aio sen kummemmin pahoitella asiaa, koska a) blogini on minulle rentouttava harrastus, ei työ, enkä halua tehdä siitä pakkopullaa, ja b) en ole aiemminkaan kirjoittanut päivittäin. Loppusyksystä saattaa tulla muutamia hieman pidempiäkin hiljaisia jaksoja opiskelukiireiden takia, mutta lopettamassa en kuitenkaan ole. :) Blogin 3 v. synttäritkin muuten tulivat ja menivät - niin se aika rientää!

Vietin viime viikonlopun vanhempieni luona maaseudulla, ja se tuli kyllä tarpeeseen. Perjantaina napattiin myös melko "synkät" asukuvat maalaismaisemissa.Takki/jacket - Seppälä
Toppi/top - Lindex
Housut/jeans - KappAhl
Kengät/shoes - Skopunkten
Kaulakoru/necklace - lahja/gift
Korvakorut/earrings - Seppälä
Kokomustaa taas, mutta mielestäni tämä asu näyttää aika hauskalta syksyistä luontoa vasten kuvattuna. Lindexin toppi (7,95 €, perusmalliston puolelta) on uusi - tykästyin noihin hihansuiden leikkauksiin ja superpehmeään materiaaliin. Ensi kerralla taidan tosin yhdistää tämän korkeavyötäröiseen hameeseen, koska farkkujen kanssa tämä ei ole vatsan kohdalta kovin imarteleva (varsinkaan silloin, kun on syöpötellyt äidin tekemillä herkuilla). Tuo kaulakoru ei muuten ole "oikea" koru, vaan synttärilahjaksi saatu riipus, jossa on sisällä huulirasva. Mutta koruhaaste on saatettava loppuun, ja kaikki lasketaan! ;)

Millaisia fiiliksiä syksy teissä herättää? Joko olette kaivaneet villasukat esiin? Meikäläinen ainakin on koko ajan kylmissään!

In English: I've been posting roughly once a week lately, which is all I have time for after work and my studies. I'm not going to apologize for this - for me, blogging is meant to be a relaxing hobby just like any other, and I don't want to force myself to write if I'm too tired or busy. There might be a few longer breaks in posting later this year, but despite being a busy bee in real life, I'm not going to quit blogging! :)

I took these pics while I was visiting my parents in the countryside last weekend. I think the black outfit looks really cool against the colourful backdrop. The top (Lindex, 7,95 €) is new. It's made from a lovely, soft material, but I think I might pair it with a high-waisted skirt next time since it was not that flattering with jeans. 

How do you feel about autumn? Love it or hate it? I love how beautiful it looks outside, but I'm cold absolutely all the time!


Comments

 1. Ihana tumma ja tyylikäs asu! Tykkään syksystä ja hämärtyvistä illoista :) Ulos en mielelläni illalla mene... Ihanaa loppuviikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hämärtyvät illat, kynttilöiden polttaminen ja teen siemailu viltin alla ovat kyllä niitä hyviä puolia syksyssä... kylmät ja pimeät aamut eivät niinkään. ;) Kivaa loppuviikkoa sinullekin, ja kiitos kommentista!

   Delete
 2. Kauniita kuvia ja kauniin klassinen kokonaisuus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Joskus tuollainen basic "farkut, toppi ja nahkatakki" kokonaisuus on ihan kiva.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts