Jewellery Challenge: July

(Italics used for English)

Päätin heinäkuun alussa aloittaa koruhaasteen, koska minulle on kertynyt niin älyttömät määrät koruja, joita en ole käyttänyt tarpeeksi. Ideana on käyttää kaikki omistamani korut kerran läpi, ennen kuin ostan uusia - ja postailla noin kerran kuussa haasteen edistymisestä blogiin.

Heinäkuu oli sikäli hankala aloituskuukausi, että alennusmyynnit vetivät kovasti koruharakkaa puoleensa. Ylpeänä voin kuitenkin todeta, että en ole ostanut yhtään uutta korua haasteen aloittamisen jälkeen!

Tässä muutama kuva kaikista niistä koruista, joita ehdin heinäkuun aikana käyttää.

Kaikki heinäkuun aikana käytetyt korut / All the jewellery I wore in July
Rannekorut / Bracelets
Korvakorut / Earrings 
Sormukset / Rings
Lyhyet kaulakorut / Short necklaces
Pitkät kaulakorut / Long necklacesSellainen saalis! Tuli kyllä käytettyä ihan mukavasti eri koruja. Elokuussa pitää petrata korvakorujen suhteen, sillä niitä on vielä aika paljon jäljellä. Saa nähdä, pääsenkö jo ennen joulua ostamaan uusia koruja! ;) Haaste jatkuu...

Mukavaa viikonloppua!


In early July, I decided to challenge myself. I have a big jewellery collection, which includes a lot of pieces I have not worn more than once. So, I'm going to wear each piece of jewellery I own before buying any new pieces. It was not easy to begin a challenge such as this in the middle of summer sales, but I'm happy to report that I have not bought any new jewellery since I started. :)

Here are a few pics of the pieces I wore in July. To be continued...

Comments

 1. Hauska idea tämä! Täällä toinen koruharakka :-). Niin helposti sitä ajautuu käyttämään vain tiettyjä, ja toiset unohtuvat korulaatikon pohjalle.

  Pari korujuttua minulla jo kuvattuna, kunhan vain pääsen julkaisemaan.
  Terkkuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Idea tähän lähti juurikin siitä, että tajusin käyttäväni vain muutamaa korua koko ajan, vaikka ostin jatkuvasti uusia. Nyt ainakin varmasti pääsevät kaikki käyttöön vähintään kerran. ;) Kiitos kommentista!

   Delete
 2. Jösses mikä määrä koruja! Mutta jotenkin niin sua <3 Itsehän omistan n. kuusi kaulakorua ja kolme rannekorua, korvakoruja löytyy vähän enemmän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, ja tässä oli tosiaan vasta murto-osa koruistani...valitettavasti. :D

   Delete
 3. Tämähän olisi varsin käyttökelpoinen idea. Koruja on tosiaan kertynyt, mutta käytön kanssa on niin ja näin. Täytyypä terästäytyä itsekin koreilemaan :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Haasteeseen saavat ehdottomasti tarttua muutkin koruaddiktit! ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts