Short story

(English below)

26 vuoden aikana ne asiat, joihin en ole ulkonäössäni tyytyväinen, ovat vaihtuneet monta kertaa. Yhtä - tai tarkemmin sanoen kahta - kohtaa kropassani olen kuitenkin inhonnut niin kauan, kuin muistan: reisiä. Surin jo lapsena sitä, että jalkani olivat niin paljon paksummat kuin muilla. Yläaste- ja lukioiässä vihasin reisiäni niin paljon, etten olisi voinut kuvitellakaan näyttäytyväni julkisesti uimapuvussa, shortseissa tai lyhyessä hameessa ilman mustia sukkahousuja.

Aikuisiällä olen jotenkin oppinut sietämään ongelmakohtiani, mutta en silti ole kovin innokas esittelemään niitä. Siksi olikin niin historiallista, että poistuin keskiviikkona kotoa shortsit jalassa. Viimeksi olen käyttänyt shortseja julkisella paikalla muistaakseni 13-vuotiaana!
Shortsit/shorts - H&M+
Toppi/top - Lindex
Kynnyksen yli astuttuani katselin hetken kalpeita, muhkuraisia ja hyllyviä reisiäni päivänvalossa, ja mietin, menisinkö takaisin sisälle vaihtamaan vaatteet. En mennyt. Ja guess what?

Maailma ei loppunut. 

Mukavaa viikonloppua, nauttikaa helteestä ja pukeutukaa vilpoisasti - niistä vähemmän imartelevista kohdista huolimatta! ;)

In English: I have always hated my thighs. I remember that I already disliked them as a kid, and as a teenager, no power on earth could have made me leave the house in shorts. This week, I wore shorts in public - for the first time in 13 years! And guess what - the world didn't end. In fact, no-one paid any attention whatsoever.

Have a great weekend everyone! It's hot outside, so go on - show a little skin & some body confidence! :)

Comments

 1. Mietin tänään mun reisiä, kun tulin töihin shortseilla.. en kerinny mennä vaihtaan housuja, kun tulin Helsingistä suoraan töihin, joten.. jouduin töihin aika lyhkäsillä housuilla ja hengissä ollaan! :D (vuoron vaihtoa odotellessa..)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, onneksi täällä ei ole kovin tarkka pukukoodi. ;) Tällä säällä mukavuus on kaiken a ja o!

   Delete
 2. Turhaan stressasit eli hyvältä näyttää :-) Go girl! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Ehkä seuraavat 26 vuotta voisi olla stressaamatta reisistä. ;)

   Delete
 3. Hyvännäköinen kokonaisuus ja toimii!

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää!

  Mulla on isot reidet, mutta silti tykkään käyttää shortseja, välillä huomaa kadulla, kun varsinkin vanhemmat ihmiset tuijottaa pahasti. Kerran yksi nainen tuli sanomaan kaupassa, että multa näkyy liikaa ihoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, voi ei. :D Täytyy olla kyllä vähän tylsä elämä, jos muiden jalat jaksaa kiinnostaa niin paljon, että huomauttaa. ;) Mutta hyvä, että käytät shortseja tuollaisista vähän tyhmistä kommenteista huolimatta! Pääasiahan on, että itsellä on vaatteessa hyvä olo. :)

   Delete
 5. Kiitos, kun tulit lukijakseni :) Liityin myös sinun lukijajoukkoon :) Kivaa maanantain jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Jaana! Kiva, että päätit alkaa seurata blogiani. :) Kiitos kommentista ja hyvää maanantaita sinnekin!

   Delete
 6. Miullakin oli kammo, etten uskaltautunut näyttäytyä koulussa uimapuvussa, vaikka olin hoikka, ja niinpä keksin vaikka mitä verukkeita, ettei liikkatunnilla tarvinnut mennä uimaan muiden kanssa. Huoh. :D Enkä itse asiassa edelleenkään mielelläni näyttäydy bikeineissä. :P

  Ja hei, siun asukokonaisuus on kiva! :) Pää pystyyn! :) Kesällä saa olla kevyemmin päällä, ei katso kokoa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Lähes kaikilla meillä naisilla taitaa olla noita traumoja koulun jumppatunneilta. ;) Ja ihan totta, kyllä kesällä pitää ajatella enemmän sitä viileänä pysymistä ja mukavuutta, kuin selluliittia. :) Aina se vain ei ole niin helppoa...

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts