Ted Baker Small Icon Bag

(English below)

Tarkempi esittely Helsingin reissun ostoksista on tulossa myöhemmin, mutta en malta olla kirjoittamatta yhdestä erityisen ihanasta ostoksesta jo nyt.

Ei, se ei ollut tarpeellinen. Eikä se ole erityisen käytännöllinen. Mutta voi, miten kaunis se on! Kun näin tämän laukun Stockmannilla alennuksessa (31,70 €), ja vielä mintunvihreänä, olin välittömästi myyty. On se kumma, miten ihminen voikin tulla niin äärimmäisen onnelliseksi pelkän uuden käsilaukun vuoksi!

Parempia kuvia kaunottaresta tulossa myöhemmin. Hyvää juhannusta!

In English: Later, I'm going to write a post about all the things I bought when I was in Helsinki, but I could not wait to write about my new Ted Baker bag. I love it so much! As some of you might have noticed, mint is one of my favorite colours. I've wanted to buy this bag for ages, and now it was finally on sale at Stockmann (31,70 €). Sure, it's not that practical, and I did not really need a new bag... But who cares! It's pretty and I love it.

Comments

 1. Very cute I am so digging mint too but am yet to buy any! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you. :) xx I fell in love with mint two summers ago, and I still can't get enough :D

   Delete
 2. Kyllä on söpö. Hyvää juhannusta myös sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Toivottavasti juhannus on sujunut mukavissa merkeissä. :)

   Delete
 3. Ihan täydellisen värinen Ted Baker! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Juuri tuon värin takia se oli ihan pakko saada. :)

   Delete
 4. Onpa suloinen ♥ Hyvä löytö! Itse ihastuin vähän isompaan rusettilaukkuun pinkkinä, mutta en raskinut ostaa alennuksen kanssakaan, hintaa jäi sen verran paljon.
  Hyvää juhannusta !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin katselin sitä isompaa versiota, mutta hinta jäi tosiaan sen verran korkeaksi vielä, että päädyin tuohon pienempään. Kolmisen kymppiä tuntui vielä siedettävältä hinnalta. :) Kiitos kommentista, ja mukavaa sunnuntaita!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts