Black, white and coral

(English below)

Ah, kesäloma! Oli hyvä päätös pitää yksi viikko lomasta nyt alkukesästä, ja loput sitten loppukesästä. Ajattelin ensin, että olisi kiva lomailla kaikki kolme viikkoa putkeen, mutta kyllä tämä pieni "esiloma" tulee tarpeeseen, koska kevät oli kovin kiireistä aikaa. Ihanaa vain olla, tavata ystäviä, syödä hyvää ruokaa ja shoppailla.

Vaikka loma alkoi vasta eilen, olin jo viikonloppuna rennoissa lomatunnelmissa. Sunnuntaina kävin ystäväni kanssa katsomassa Pahattaren (joka oli mielestäni oikein viihdyttävä), ja piipahdimme myös terassille nauttimaan aurinkoisesta säästä. Asukuvatkin tuli napattua ennen lähtöä.
Toppi, bolero ja hame/Top, shrug and skirt - Seppälä
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - Primark
Rannekorut ja sormus/bracelets & ring - H&M


Toissaviikonloppuna ostamani Seppälän mustavalkoinen kukkatoppi pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön, ja lisäsin väriä muuten mustavalkoiseen kokonaisuuteen bolerolla ja Primarkin baltsuilla, jotka sattuivat sopimaan värinsä puolesta täydellisesti yhteen. Tiedoksi muuten, että sekä tuo uusi toppi että bolero ovat Seppälän "normimallistoa". Monista vaatteista löytyy sieltäkin puolelta reilumpia kokoja, eli meikäläisen kokoluokkaa olevan ei tarvitse olla pelkän Great Girls -malliston "armoilla". :)

Mukavaa viikkoa kaikille, toivokaahan minulle aurinkoista lomasäätä. ;)

In English: I'm on holiday this week, and boy did I need it! I'll have two more weeks of holiday in August, but it's nice to have one right at the beginning of summer. These photos were taken last Sunday, when I went to see "Maleficent" with my friend. I like the pop of colour - the shrug and the shoes - combined with the monochrome top.  

Comments

 1. Nätti asu ja mukavaa loma-aikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Eilen oli kyllä mukava lomapäivä, kun oli niin aurinkoinen sää. Tänään joutuu keksimään sadesäähän sopivaa lomatekemistä.

   Delete
 2. Kiva kokonaisuus, koralli sopii värinä sulle tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, pidän kyllä kovasti kyseisestä väristä. :)

   Delete
 3. Hyvää loppulomaa, vähän kylmää on ainakin meilläpäin ollut, mutta loma on lomaa ;)
  Toisaalta mukavaa , kun saa pukea niitä kaapissa olevia vaatteita päällensä , hellekelillä kun ei jaksaisi edes pukea. Kiva asu !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään ei onneksi Helsingissä satanut, pääsin käymään Suomenlinnassa ja muuta mukavaa. :) vähän on ollut kyllä ikävä keskiviikon lämmintä säätä nyt loppuviikosta, mutta ei lomafiilis tosiaan onneksi säähän kaadu. ;) Kiitos kommentista!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts