An old favourite

(English below)

Tämä on taas asuja sarjassamme "täytyy testata kotona, ennen kuin voin lähteä tässä ulos". Vanha suosikkimekkoni ei harmikseni ole tuntunut viime vuosina enää yhtä hyvältä kuin ennen, koska painoa on tullut lisää. Nyt alan kuitenkin olla taas niissä mitoissa, että uskallan ehkä lähteä tässä julkisille paikoille ilman, että tarvitsee pelätä sitä inhoamaani valeraskausmahaefektiä. Vai mitä olette mieltä?

Mekko/dress - Citymarket
Kengät/shoes - Skopunkten
Kaulakoru/necklace - Seppälä
Rannekoru/bracelet - Pieces

Ainakin minulla on tällä hetkellä tosi hyvä olo tässä mekossa, ja se on varmasti tärkeintä. Niin kliseistä kuin se onkin, itsevarmuus ihan oikeasti on se tärkein asuste. 

Hyvää äitienpää kaikille äideille!

In English: I bought this dress from Citymarket a couple of years ago, and it's been my favourite ever since. However, since I've gained a bit of weight in the past two years, I haven't felt confident enough to wear it lately. Now that I'm closer to my "happy weight" again, I decided to give it a test run last night (meaning I just wore it at home while watching the Eurovision Song Contest, haha). I did feel quite comfortable in the dress, so I've decided it looks OK and that I'm going to wear it the next time I go out with my friends. 

What do you think?

Comments

 1. Minä sanon aina, että kun itse tykkää jostain, niin se riittää. Muiden mielipiteillä ei ole merkitystä. Kaunis mekko ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se on, tai ainakin pitäisi olla. :) Tätäkään en ole käyttänyt hetkeen juuri sen takia, että itselläni ei ole ollut hyvä olo siinä. Toisaalta minua myös kiinnostaa kuulla varsinkin muiden bloggaajien mielipiteitä vaatteista, koska itse helposti takertuu johonkin tiettyyn yksityiskohtaan, eikä hahmota kokonaisuutta niin hyvin kuin joku ulkopuolinen.

   Delete
 2. Minusta mekko on kaunis ja sopii sinulle hyvin. Komppaan Maijua, omissa vaatteissaan on oltava hyvä olla. En minä ainakaan mitään efektiä huomaa vaan kauniisti istuvan vaatteen :)

  Oikein hyvää alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Dahlia! Ja kyllä se hyvä olo on tärkeintä. Sen takia en ole tätä käyttänyt hetkeen, kun on ollut jotenkin niin ahdistava olo tässä. Vaikka tuskin se loppujen lopuksi kovin erillaiselta on päälläni näyttänyt. :)

   Delete
 3. Kaunis malli ja väri sopii sinulle loistavasti, tuo mekkohan on ihan napakymppi valinta kesän juhliin tai yöelämässä pyörähtämiseen :) Kuten Dahlia jo sanoikin, kuvassa näkyy hyvin istuva vaate eikä mitään muuta.

  Hyvää alkukesää sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, eiköhän tämä taas tänä kesänä tule olemaan käytössä ahkerasti. :) Kiitos kivasta kommentistasi, ja hyvää kesää sinnekin!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts