A lovely evening

(English below)

Eilen oli harvinaisen hieno lauantai. Sää oli upea, ja juhlan aihetta löytyi peräti kaksi kappalein: oma jatko-opiskelupaikkani ja kavereiden synttärit. Ensimmäistä juhlistimme mieheni kanssa käymällä ulkona syömässä, ja jälkimmäistä isommalla porukalla terassilla.

Uskaltauduin laittamaan päälleni viime viikolla testaamani vanhan suosikkimekon, ja asusteiden kanssa kokonaisuus näytti tältä.Mekko/dress - Citymarket
Laukku/clutch - H&M
Sukkahousut/tights - Seppälä
Kengät/shoes - H&M
Bolero - Cubus
Kaulakoru/necklace - lahja/gift
Myös uusi H&M:n farkkutakki pääsi käyttöön sitten, kun terassilla illan viiletessä alkoi olla liian kylmä. Mielestäni takki sopi ihan kivasti myös tällaiseen vähän juhlavampaan kokonaisuuteen.
Oli kyllä todella kiva ilta, ja koko viikonloppu! Kaiken juhlimisen ja hauskanpidon jälkeen huominen maanantai ja arkeen paluu tuntuu kieltämättä aika masentavalta ajatukselta, varsinkin kun olo on ollut jo noin viikon ajan hieman flunssainen. Mutta eiköhän se siitä, onneksi ensimmäiseen kesälomapätkään on enää kolme viikkoa. :)

Tsemppiä uuteen viikkoon kaikille muillekin!

In English: Yesterday was pretty great: the weather was lovely, and there were two reasons to celebrate: me getting admitted to the doctoral programme, and two of my friends' birthdays. We went out for dinner and drinks, and I wore my old favourite dress, which I already wrote about last week. I think the H&M clutch looks really good with it, and my new denim jacket kept me warm in the evening.

Comments

 1. Kiva ja kaunis kokonaisuus, sopii sulle hyvin.

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) Tuo värimaailma tuntui kyllä omalta! Kivaa viikkoa sinnekin. :)

   Delete
 2. The dress is a beautiful colour on you! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much Louise! I do love that colour. x

   Delete
 3. Kaunis asukokonaisuus, mekon sävy sopii tosi hyvin hiustesi ja ihosi väriin. Ja hiukset sopivat myös tosi kauniisti sävyltään ihoosi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olipa ihana kommentti! :) Tässä yhdistelmässä meni kyllä sävyt nappiin. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts