Turku - Stockholm - Turku

(English below)

Olimme mieheni kanssa lauantaina 23 tunnin risteilyllä. Oli kyllä ihanaa irrottautua arjesta edes hetkeksi! Pieni paniikki meinasi iskeä päälle Turun satamaan saapuessa, koska olimme aavistuksen verran myöhässä aikataulusta (puhelimen navigaattori ei tietenkään osannut ottaa huomioon talvirajoituksia). Ehdimme kuitenkin hyvin laivaan, ja loppureissu sujui mainiosti. Ryyppääminen ja rellestäminen sai suosiolla jäädä nuoremmille (ja vähän vanhemmillekin), ja me keskityimme erinomaiseen ruokaan, kauniisiin maisemiin ja tietenkin shoppailuun. Baltic Princessin henkilökunta oli  kyllä vertaansa vailla, mahtavaa palvelua! Parasta koko reissussa oli ehkä brunssi, jolla sai nauttia syötävien herkkujen lisäksi myös laivan kuohuviiniä, joka oli niin hyvää, että päädyimme ostamaan sitä kotiinkin.

Matkapäivän asuni oli tämä:
Neuletakki/cardigan - Seppälä
Toppi/top - H&M
Hame/skirt - Asos Curve
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - Citymarket
Laukku/bag - Aleksi 13
Korvakorut/earrings - Forever21
Seppälän korallinpunainen neuletakki on uusi. Olen aina tykännyt tuosta väristä, ja tällainen pieni neuletakki on mielestäni tosi kiva ja helppo tapa tuoda lisää väriä asukokonaisuuteen. Olin katsellut kyseistä vaatetta jo pidemmän aikaa, mutta lykkäsin ostamista "kalliin" 16,95 € hinnan takia (I know, jatkuva aleshoppailu tekee pihiksi!). Lopulta kuitenkin sorruin, ja olen siitä iloinen. :)

Itse laivalla en napsinut juurikaan kuvia, mutta tässä pari otosta loppukevennykseksi.
Illalla vaihdoin Asoksen pitsimekkoon. 
Tuo gini/karpalodrinkki oli namia.
Disco (Stu) jäi tällä kertaa väliin... ehkä ensi kerralla sitten!Tax Free -myymälän puolelta ostin kuoharin ja pakollisten karkkien lisäksi tietysti pari kosmetiikkajuttua, mutta niistä lisää myöhemmin. ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

In English: I was on a 23 hour Baltic Sea cruise with my fiancé last weekend. We had an amazing time, although we got a bit of a scare when we thought we might miss the ship! Luckily, we made it on time. There's usually a lot of partying on these cruises, but we decided to be boring adults and focused on the food (which was yummy), spending time with each other and just relaxing. My outfit of the day the was all black with just a pop of color - my new coral cardigan (16,95 €) from Seppälä. Later in the evening, I changed into my Asos Curve lace dress. Man, I love that dress! I also did a bit of beauty shopping in the Tax Free store, but you'll hear more about that later. ;)

Comments

 1. I would love to go on a cruise! and the ASOS Curve dress looks fab on you!

  Toni

  www.theleftofperfect.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much! I do like that dress a lot. :) And cruises are so much fun, you should definitely book one! ;)

   Delete
 2. I love the ASOS curve dress. It's so pretty. I could do with one o those drinks too. x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! The drinks were delicious, mine was cranberry, lime and gin. :)

   Delete
 3. Kauniita kokonaisuuksia kumpainenkin, tuo neuletakki on nätti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Dahlia! Tykkään kyllä itsekin, onneksi raaskin "tuhlata" 16,95 € ;D

   Delete
 4. Ihana toi H&M:n toppi! Tää tarttis kovasti uusia vaatteita... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä kiva! Muistan olleeni todella tyytyväinen, kun löysin sen. :) H&M yllättää aina välillä positiivisesti. Ja hei, ei muuta kuin shoppaamaan, kun kerran syytäkin on! ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts