Peplum & statement necklace

(English below)

Hyvää perjantaita! Sateisen iltapäivän piristykseksi testasin uutta peplum-toppia aiemmin talvella ostamani kaulakorun kanssa.

Toppi/top - Citymarket
Kaulakoru/necklace - Cubus
Hame/skirt - H&M
Takki/jacket - Seppälä
Sukkahousut/tights - KappAhl
Kengät/shoes - Skopunkten
(Korkkarit/shoes - Seppälä)


Tämäkin toppi on yksi Citymarket-löydöistäni. Peplum-villitykseni ei ole näköjään menossa ohi ihan heti, koska tykkään tästä topista ihan älyttömästi! Klassinen, istuva peplum, jossa on pientä kohokuviota (joka ei valitettavasti näy valokuvissa kunnolla). Hintaa tällä oli 10 €. 

Kaulakorun ostin tosiaan jo joskus aiemmin talvella Cubuksesta. En ole juuri tullut sitä käyttäneeksi, mutta tämän topin kaveriksihan se sopii varsin mukavasti!

Mitäs pidätte? Ovatko näyttävät kaulakorut teidän mieleenne?In English: Happy Friday! It's been rainy today, so I decided to cheer myself up by wearing a new peplum top (Citymarket, 10 € - so, another bargain!) and a statement necklace I bought earlier this year. I'm still really into the peplum trend, and I think the necklace looks pretty great with the top. What do you think? 

Comments

 1. I love that dress and necklace! I didn't like peplum skirts/dresses for a while until recently! They are just so gorgeous and flattering :) x
  | Life as a Petite |

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much for you lovely comment! :) I was not sure about peplums at first either, but now I can't get it enough of them - so flattering and feminine. :)

   Delete
 2. Kaunis kokonaisuus, ihana kaulakoru. Tykkäisin itsekin pitää sellaisia, mutta monesti ne tuntuvat painavan sen verran, että niska on jumissa, levyitä kyllä siis :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Jotkut noista isoista kaulakoruista ovat kyllä todella painavia, mutta tämä on äärimmäisen kevyt - varmaan koska se on jotain halpaa muovimaista materiaalia, heh, mutta ainakaan en ole saanut tuosta nikkeliallergiaa, toisin kuin joistakin painavammista, metallisista koruista. Painavia korviksia en voi sietää, koska en kestä sitä tunnetta, että korvanlehti venyy!

   Delete
 3. Tosi nätti tuo peplum-toppi ja sopii hyvin kaulakorun kanssa! :)
  Itse olen halunnut kauan samanlaisen leopardiprintillä, tosin itse haluaisin siihen vähän hihaa... Toi peplum sopis tosi hyvin myös pillifarkkujen kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! :) Tuo olisi kyllä muuten kiva farkkujenkin kanssa, mutta pitäisi löytää jostain farkut, joissa on vähän korkeampi vyötärö... tuo toppi on nimittäin aika lyhyt meikäläisen päällä. :/ Onnea leopeplumin metsästykseen! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts