Weekend dresses

(English below)

Olin viikonloppuna Helsingissä ja päätin, että nyt on jo mekkokelit. Ai miten niin olen vähän innoissani tästä takatalven jälkeen comebackin tehneestä keväästä?


Mekko/dress - Ginatricot
Neuletakki/cardigan - Indiska
Sukkahousut/tights - Seppälä
Kaulakoru/necklace - Ginatricot
Mekko/dress - Seppälä
Bolero/shrug - CubusLauantain päivämekoksi valikoitui Ginan sininen alelöytö viime kesältä, iltamekoksi puolestaan tuttu ja turvallinen Seppälän vanha röyhelömekko. Molemmat mekot olivat siis vanhoja, mutta tuo Indiskan musta neuletakki (tai oikeastaan trikootakki) on uusi. Pidän siitä oikein paljon; ihanan kevyt ja käytännöllinen. Hintaa tuolla oli muistaakseni 22,90 €, aika peruskauraa siis. Yllätyin muuten positiivisesti, kun kuulin, että Indiskan kanta-asiakaskorttina voi käyttää omaa ajokorttia. Erinäisiä klubi- ja tarjouskortteja hamstraavana (ja niihin hukkuvana) shoppailijana arvostan tällaista käytännöllisyyttä suuresti. 

Joko keväinen sää on saanut muutkin pistämään helmat heilumaan?

In English: Yay, it feels like spring again! I was getting worried that winter had come back for good. To celebrate the sunny weather, I have decided it's time to wear dresses. I went to Helsinki on Saturday, and wore the blue dress during the day. For the evening, I changed into my ruffle LBD. The only new thing here is the black cardi from Indiska. I love how practical it is. AND I love the fact that you can use your driver's license as a club card at Indiska - for someone whose drowning in cards already, that's extremely helpful! 

Comments

  1. Kauniita mekkoja, etenkin tuo sininen on aivan ihana! Minä en ole vielä kaivanut kaikkia mekkoja esille, ollut jo pidempään housufiilis. En tosin tiedä miksi, mutta on kuitenkin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! En ollutkaan pitkään aikaan käyttänyt tuota sinistä mekkoa. Nyt laitoin sen kiireessä päälle, kun piti keksiä jotain nopeasti. Näytti kyllä ihan kivalta pitkästä aikaa. :) Ja joo, joskus tulee noita kausia...itsekin olen nykyään päätynyt arkipukeutumisessa aika pitkälti housulinjalle, mutta veikkaan, että sekin tulee muuttumaan kesän myötä.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts