Sweetie Crush

(English below)

Olen ollut koko viikonlopun flunssan kourissa, eikä olotila ole vieläkään kovin hyvä. Pientä piristystä sairasteluun ovat tarjonneet Netflix, Suomen menestys eilisessä jääkiekon pronssiottelussa, sekä uusi, ihana kynsilakka.



En voinut vastustaa Rimmelin uutta Sweetie Crush -lakkaa sävyssä 011 Violet Swizzle. Suorastaan herkullinen väri, ja onhan tuo pullokin aika suloinen.




En ole aiemmin juurikaan käyttänyt efektilakkoja, mutta tällainen sokeroitu pinta on kyllä ihan hauska.





Tässä lakassa on muuten samanlainen leveä sivellin kuin Rimmelin 60 Seconds -lakoissa. Tykkään tuosta siveltimestä todella paljon, se tekee lakkaamisen älyttömän helpoksi. Lisäksi tämä kuivuu todella nopeasti. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa, mutta vaikuttaa lupaavalta.

Oletteko jo testanneet Sweetie Crush -lakkoja, ja pidättekö yleisesti tämän tyyppisistä lakoista?

In English: I've been ill all weekend, and tried to cheer myself up with a lovely new nail polish I bought last weekend. This is Rimmel's Sweetie Crush polish in 011 Violet Swizzle. How cute is this pale violet color? I really like the sugar-coated effect, and this polish has the same wide brush as Rimmel's 60 Seconds ones, which I love. 

Have you tried the Sweetie Crush range yet? 

Comments

  1. Ihanan värinen lakka. Itse en oo noita vielä kokeillut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Suosittelen kyllä, tosi helppo tapa saada kaunis ja hauska lakkaus.

      Delete
  2. Minä tykkään kaikenlaisista lakoista , joten varmasti myös tuosta :) Etenkin jos sivellin on tuo mainitsemasi , sillä on hyvä maalailla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sivellin oli kyllä erittäin hyvä, mielestäni ainakin hyvin samankaltainen kuin noissa 60 Seconds lakoissa. :) Minä ainakin saan tuolla leveämmällä siveltimellä parhaan tuloksen aikaiseksi.

      Delete
  3. Vasta tänään kuulin noista lakoista ja tää on eka kerta, kun nään kynsillä niitä! :)

    Ihanan värinen toi ♡ Ja tykkään hirveesti just siitä Rimmelin leveämmästä sudista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä ovat ilmeisesti aika uusia, itse bongasin lakkani Citymarketista ja hintaa oli muistaakseni 5,30 tai 5,70 €. Värivalikoima oli erittäin keväinen, tämän sävyn lisäksi löytyi ainakin vaaleanpunaista ja vaaleaa vihreää. :)

      Delete
  4. Nätti väri <3 Sokerilakat ovat sekä kauniita että käteviä. Kokemusta on Lumenesta ja Isadorasta, molemmat oikein hyviä.

    Rimmelin omenan vihreä himotuttaisi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokerilakkaus on kyllä helppo tapa saada nätit kynnet nopeasti. :) Olen kuullut muiltakin kehuja Lumenen versiosta, täytynee testata jossain vaiheessa. Ja se Rimmelin vihreä sävy on kyllä kaunis!

      Delete
  5. Mulla on tuosta lakasta se karkkipinkki versio. :) Tosi suloinen kyllä, se "sokerointi" vaan kului mun mielestä vähän turhan nopeasti pois. Rimmelin tekstuurilakat on kyllä kivoja, mulla on pari Space dust-sarjan lakkaa, joita kertakaikkiaan jumaloin. :)

    Ai niin, sulla on ihanan pitkät sormet! Terveisin joku, jolla on todella pienet kädet lyhyine sormineen... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, kiitos! Mulla on kuulemma "pianistin sormet", vaikka lopetinkin soittamisen jo 13-vuotiaana. :D Mulla tuo lakka on itseasiassa pysynyt tosi hyvin; viikko lakkauksesta ja edelleen näyttää ihan kivalta. :) Käytin tosin sekä alus- että päällyslakkaa, se varmaan auttoi jonkin verran.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts