Black and purple

(English below)

Täytyy heti alkuun hehkuttaa, että olipa ihanaa avata taas Asoksen paketti! Olin tilannut mm. tämän mekon, ja se on aivan täydellinen. Onneksi nettikauppoja on olemassa, suomalaisten kauppojen valikoima tuntuu välillä (varsinkin näin talvisin) niin kovin yksipuoliselta ja harmaalta.

Lisää niistä ostoksista myöhemmin, mutta tässä olisivat nyt sitten ne viimeksi lupailemani lauantain asukuvat. Lähdin tässä asussa lounaalle ystäväni kanssa. Olen tällä hetkellä tosiaan erityisen innostunut violetista väristä, joten puin päälleni pitkästä aikaa tuon jo pari vuotta vanhan Seppälän pitkän topin.Toppi/top - Seppälä
Bolero/shrug - Cubus
Farkut/jeans - KappAhl
Kengät/boots - Aleksi 13
Kaulakoru/necklace - Ginatricot
Rannekoru/bracelet - Seppälä
Ihan kiva saada tänne blogiin välillä myös kuvia arkivaatteista. Työpäivinä tulee harvoin otettua asukuvia valon ja ajan puutteen takia, eivätkä ne työvaatteet kyllä kovin usein hirveän mielenkiintoisia olekaan. Tästä asukokonaisuudesta kuitenkin tykkäsin kovasti. Tuo toppi sopi sattumalta aika hyvin myös silmälasieni väriin! Ainoa uusi juttu tässä kokonaisuudessa taitaa olla tuo Ginan kaulakoru, jonka ostin alesta ja joka maksoi muistaakseni 2,50 €.

Mikä väri teitä innostaa tällä hetkellä pukeutumisessa eniten?

In English: This is what I wore on Saturday. I had a lunch date with a friend and wanted something cool but comfortable. The purple top is actually quite old, and it's been a while since I've worn it. I love purple at the moment, and I think the top goes nicely with my black skinny jeans. The only thing that's new here is the necklace, which I bought on sale (obviously). 

What's your favorite color to wear at the moment? 

P.s. Just got my ASOS order... I got this dress and it's amazing! I can't wait to wear it! 

Comments

 1. Kaunis asukokonaisuus, nätti pusero.

  ReplyDelete
 2. Hei, olen aika vasta aloittanut sun blogin lukemisen! :)

  Toi violetti toppi on AIVAN ihana! Kaulakorukin sopii hyvin asuun. Itse olen löytänyt nuo isot kaulakorut ihan vasta, vaatii jotenki uskallusta käyttää niitä :D

  Itsellä on myös nyt pukeutumisessa tietty värikausi menossa, yleensä käytän paljon tummaa (mustaa :D) mut tänä keväänä olen ostanut parikin värikkäämpää vaatetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Janika! Kiitos kommentista ja tervetuloa. :) Täytyy myöntää, että itsekin lipsahdan aina välillä siihen kokemustaan, mutta viime vuosina olen opetellut käyttämään värejä. Eihän mustassakaan mitään vikaa ole, mutta yksipuolinen värimaailma käy äkkiä tylsäksi...sikäli ihan kiva, että välillä tulee näitä värikkäämpiä kausia. :) ja mitä kaulakoruihin tulee, onneksi nykyään saa statement -korujakin aika edullisesti. Itselle kynnys kokeilla uutta on aina matalampi, kun ostos ei ole ihan niin merkittävä investointi. ;)

   Delete
 3. tosi iana toi violetin paidan ja kaulakorun yhdistelmä :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Julia! :) ne sopivat minustakin aika kivasti yhteen.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts