Pieni arvonta

(This is a giveaway post that will be written in Finnish only. Unfortunately, international readers will not be able to take part this time. Back to English in the next post!)

Lupasin jo syksyllä pitää blogiarvonnan lukijoilleni, mutta arvonnan ajankohta on siirtynyt ja siirtynyt. Tähän on parikin syytä. Pääasiallinen syy on ollut se, että en ole keksinyt mitään hauskaa ja persoonallista arvottavaa, joka ei kuitenkaan veisi köyhähköä bloggaajaa vararikon partaalle.

 Lisäksi minulla on ollut hieman ristiriitaisia tunteita koko blogiarvonnan konseptia kohtaan. Usein tuntuu siltä, että arvontojen tarkoitus on ainoastaan saada blogille lisää lukijoita ja linkityksiä muihin blogeihin. Ja eihän siinä suoranaisesti mitään väärää ole; kaikkihan me toivomme, että blogejamme luetaan. Itse en kuitenkaan haluaisi, että joku liittyisi blogin lukijaksi vaikkapa Googlen tai Bloglovinin kautta vain ja ainoastaan voidakseen osallistua arvontaan. Toivon mukaan olette kaikki täällä blogin sisällön vuoksi. ;)

Näistä pohdinnoista huolimatta päätin järjestää arvonnan, koska minulla on täällä monta ihanaa lukijaa, jotka jaksavat lukea höpötyksiäni ja katsella kuviani kuukaudesta toiseen, ja halusin kiitokseksi siitä järkätä teille jotain kivaa. :) Ja kyllähän arvonnat ovat mukavia; ainakin minusta on ihanaa saada välillä postissa jotain pientä kivaa piristämään arkea.

Palkinto ei ole mitenkään mullistava eikä tosiaankaan kallis, mutta se oli minusta niin söpö ja hauska, että en voinut jättää sitä ostamatta.Ainakin kenkäfriikkejä ja muodin historiasta kiinnostuneita tämä varmasti miellyttää! Kirjassa on yli 1000 värikuvaa kengistä, ja nopean selailun perusteella myös aika paljon ihan oikeasti mielenkiintoista tietoa. Eli jos haluat saada tämän teoksen hyllyysi, toimi seuraavan ohjeistuksen mukaan!

Osallistuminen

- Jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot millaiset ovat suosikkikenkäsi.

- Minusta olisi kiva tietää, mitä kanavia pitkin ihmiset tänne päätyvät, joten mainitsethan kommentissa myös, miten seuraat blogiani (esim. Blogger/Google-tili, Bloglovin, Blogilista, Twitter, henkilökohtainen Facebook-sivuni tai vaikka ihan perinteiset selaimen kirjanmerkit).

- Jos kommentoit anonyymisti, keksi nimimerkki.

- Lopuksi ilmoita sähköpostiosoitteesi, että tiedän mihin otan yhteyttä, jos arpaonni sinua suosii.

Arvontaan voi osallistua kahden viikon ajan, eli 2.2.2014 asti. (2. päivän puolella jätetyt kommentit otetaan vielä huomioon arvonnassa.)

Good luck!


Comments

 1. Suosikkikenkäni noin yleisesti ovat tukevat ja niillä on hyvä kävellä, koroissa suosin kiilaa ja tolppaa (: Lempparikenkäni ainakin omasta kokoelmastani ovat Iron Fistin Heavy Metal Wedget, jotka sain mieheltäni joululahjaksi pari vuotta sitten, joten niillä on myös tunnearvoa.

  Luen Bloggerin kautta ja meilini on ine_91@msn.com (: Ja pakko sanoa, että palkinto on ihan mahtava! Todellakin haluaisin tuon kirjahyllyyni :D

  ReplyDelete
 2. Suosikkikenkäni olisivat jotkut huikean korkeat korkkarit, joilla en voisi kävellä ;) Siksi laitan tähän, että saapikkaat , mieluiten polveen asti tai ylikin tai sitten nilkkapituiset, korkoa saa olla, mutta täytyy olla myös hyvät kävellä.
  Selasin tuota kenkäkirjaa jossain kaupassa ja mieluusti sen arvonnasta haluaisin <3
  Bloggerin kautta seurailen ja olen lukijasi :)
  Muotia ja hömppää sopii minulle hyvin, mutta en vieroksu vakavampaakaan juttua.
  anneaulikki@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Jotkut mukavat, matalat kengät, jotka ovat kuitenkin "katseenkestävät". H&M:n hieman kimaltavat aprikoosin väriset tennarit ovat jo lähellä mun suosikkikengän titteliä. <3

  Seuraan blogiasi Bloggerin sekä Blogilistan kautta. Sähköpostini löytyy blogista, mutta laitetaan tähänkin 3lenanblog1 [ at ] gmail [dot] com :)

  Ihana arvonta! :)

  ReplyDelete
 4. Suosikkikenkiä on niin monenlaisia :D Ehkä valitsen kuitenkin mustat nilkkurit, ei liian korkeat ettei pysty kävelemään mutta ei liian pienetkään korot :D ne on mun suosikkikengät näin talvella ainakin. Mulla on kirjanmerkki sun blogiin :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  ReplyDelete
 5. Mun suosikkikenkiä ovat ensinnäkin kaikki platform-pohjalliset. Sellaisia saappaita mulla on varmaan viidet erilaiset ainakin :D Tykkään myös tennareista, Converse jne, Jeffrey Campbellilla on kivoja kenkuleita. Sellaisilla perinaisellisislla korkkareilla mä en osaa kävellä ollenkaan, joten vaikka ovatkin koreita, niin mulla jää käyttämättä :/

  Seuraan kirjanmerkeistä ja bloggerin kautta.
  kaljukeiju@gmail.com

  ReplyDelete
 6. Korkeavartiset mustat saapikkaat ovat suosikkini :) Seuraan kirjanmerkkien kautta! :)

  irmeli.nieminen@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Superkiva arvonta! :)
  akastan Gaborin korkokenkiäni. Ne ovat mustaa nahkaa mutta pohjat ovat kirkkaan punaiset. Korkoa on 7,5 cm eli juuri sopivasti. Jalkapöydän yli menee kaksi siroa remmia ja hyvä niin, koska eivät korkokengät muuten pysyisi jalassa. :D Kengät sain lahjaksi pari vuotta sitten tädiltäni syntymäpäivänä. Seuraan blogia tietokoneen ja kännykän kirjanmerkkien kautta. En seuraa mistään "virallisesti". Voisin liittyä lukijaksi Blogilistalla, jos haluat ja tykätä Facebookissa?
  T: Onnetar
  luumunkukka @ luukku.com (kaikki yhteen)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Virallista Facebook-sivua blogilla ei vielä ole, mutta Blogilistalta löytyy kyllä. :) Mutta kyllä voit osallistua arvontaan myös ilman, että seuraat blogia jonkun yhteisöpalvelun kautta. :)

   Delete
 8. Maiharit on niin monikäyttöiset, että sanon ne :) Lukija bloggerin kautta. isontalonpoikii@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Suosikkikenkäni ovat tällä hetkellä IceBugit, olen niin tottunut kävelemään talvella piikeillä, että meno on aika epävarmaa jos on jotain muuta jalassa. Kesällä liki päivittäisessä käytössä on Svean perusballerinat.. Seuraan kirjanmerkkien kautta.
  flight(at)luukku(piste)com

  ReplyDelete
 10. New Rockit on ne ehdottomat suosikit. Toisena tulee Converset. Sen verran olen tainnut vanhentua, että kesällä parhaat ovat viime vuosina olleet terveyssandaalit :D

  Blogger-lukija. teekoo81(ät)gmail.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts